Samo providna mreža i tange: Bivša dadilja pomutila pamet svima na kanskom crvenom tepihu

kanski festival
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baš upečatljiv stajling.

Model Sindi Kimberli priključila se trendu takozvanih golih haljina na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu i napravila pravi bum kada se sinoć pojavila na crvenom tepihu. Ona je za ovu svečanost odabrala braon sasvim providnu mrežastu haljinu ispod koje je imala samo tange.

Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sindi inače već duže vreme intrigira svetsku javnost, pre svega, jer su povezivali sa šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Ipak, najzanimljivije je što ona kao tinejdžerka zaludela Džastina Bibera koji je njenu fotku pronašao na Instagramu i organizovao pravu potragu za njom.

Foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Njegovi fanovi uspeli su da otkriju ko je Kimberli. Ona je tada radila kao dadilja da bi platila školovanje, ali u međuvremenu je postala manekenka, dobro unovčivši slavu koju joj je doneo najpopularniji tinejdž muzičar.

„Prvo sam bila preplavljena emocijama i nisam znala da se nosim sa popularnošću, a sada sam se navikla. Međutim, moj život je i dalje normalan. Idem u srednju školu i želim da studiram umetnost“, rekla je tada 17-godišnja Sindi.

Onda je 2019. godine šampion Fromule 1 Luis Hamilton uhvaćen u Barseloni u zagrljaju sa Sindi, koja je od njega 14 godina mlađa.

Danas ona samo na Instagramu ima sedam miliona pratilaca.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram