Šakira na stubu srama zbog autfita na Vimbldonu: „Ovo je neprimereno!“

SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

Komentari će vas šokirati.

Za Šakiru važi samo jedno pravilo – ono koje ona sama postavi.

Iako Vimbldon nema oficijalni kodeks oblačenja, sem jednog koje se odnosi na zabranu nošenja odeće sa uvredljivim ili političkim sloganima, poštovaoci tenisa ne odstupaju od nepisanog pravila koje promoviše elegantan stil. Pa tako se na tribinama mogu najčešće videti neutralne i sve boje zemlje, od šara i oblika su najzastupljeniji prugasti modeli, luksuzne haljine, Oxford majice i Polo odela.

Ali izgleda Šakira ne smatra da je britanski stil nužan za njihov najpoznatiji teniski turnir, pa je odlučila da donese malo španske vreline.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Za finale Vimbldona ona se pojavila u Moschino Jeans trompe l’oeil teksas košulji i otkrivenom grudnjaku u istom dezenu, koji je uparila sa belom Mugler torbom i Carrera FLAGLAB 14 naočare čije su se nijanse savršeno uklapale uz ceo autfit.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Zvanični Instagram nalog Vimbldona podelio je fotografije naizgled berbrižne Šakire i njenog još opuštenijeg ansambla, a pratioci Vimbldona su se odmah oglasili u komentarima o Šakirinom džinsu. I nisu bili srećni.

View this post on Instagram

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Neki od komentara su glasili: „Potpuno neprikladna odeća za ovaj događaj“, „I tek tako… Vimbldonski standard je spušten“, „Mogla je jednom da se obuče kao normalna osoba.

Tačno je da Šakira ne propušta priliku da istakne savršene trbušnjake i seksepilne bokove. Pevačica hita Hips don’t lie zaista važi za jednu od najzgodnijih i najlepše građenih žena na svetu, što donekle može da zahvalii trbušnom plesu po kojem je poznata i kojim svaki put oduševljava publiku na koncertima. Ipak, Šakira kao u svojoj pesmi She Wolf (vučica) prati samo svoja pravila, i ne dozvoljava da je bilo ko ograničava – i u tome izgleda fantastično.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Vimldon ni ove godine pored savršenog tenisa nije zaboravio da servira i nepevaziđene stajlinge, pogledajte samo neke od njih, iako je jako teško izdvojiti par najboljih.

i-Images / Eyevine / Profimedia
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
i-Images / Eyevine / Profimedia
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
i-Images / Eyevine / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Paul Edwards / News Licensing / Profimedia
i-Images / Eyevine / Profimedia
Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia
Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram