Ronaldova bivša se skinula gola da pokaže šta je umetnost

Dezire Kordero
Dezire Kordero; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dezire Kordero, bivša mis Španije i bivša devojka Kristijana Ronalda, podelila je seriju crno-belih fotografija na kojima pozira potpuno naga, a za svaki slučaj, pratiocima objasnila da je to umetnost.

Dezire voli da pleše na marginama Instagram pravilnika fotografijama na kojima pozira bez odeće otkrivajući tačno toliko da ne mogu da je cenzurišu, a crno-belim verzijama insistira na umetničkom tonu. Kako ne bi bilo zabune i komentara koji bi se pitali da li je erotika ili pornografija, ovog puta je uz fotke stavila potpis: Art.

Fotografije su deo čitave serije koju je s golišavom Dezire uradio Huan Migel Herero.

Dezire (28) se modelingom bavi od 17. godine, a dobar deo prostora na svom Instagram profilu daje „umetničkim“ fotografijama koje je prikazuju u punom sjaju.

*

O njenoj vezi sa Ronaldom se pisalo 2016. godine i tada je zbog njega navodno ostavila dečka i preselila se u Madrid. Španski mediji su pisali o tome da je Dezire ostavila Ronalda, ali je tada procurela i druga verzija priče po kojoj je čuveni fudbaler inicirao raskid zbog prevelike pažnje medija.

Kordero je posle Ronalda ušla u vezu sa drugim fudbalerom, a Ronaldo je upoznao Džordžinu Rodrigez s kojom je dobio i svoje prvo biološko dete.

Pročitajte još:

***
Bonus video: Monika Beluči

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram