Rijanine preskupe farmerke vraćaju dva „ružna“ džins trenda

Rijana Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijana može da iznese sve - svaki komad koji nam se učini ružnim, ona obuče i izgleda brutalno. Međutim, neka odeća ipak dobro izgleda samo kada je ona stilizuje - dok bi na ulicama bila potpuno drugačija priča. Baš takve su njene "ružne" Balenciaga farmerke.

Rijana niže uspehe i u poslu ali i u ljubavi.  Postala je milijarderka, što joj je omogućila njena uspešna kompanija Fenty Beauty.

Izbacila je parfem koji se odmah rasprodao, a poslednjih meseci joj cveta veza sa reperom A$APOM Rockyjem.

Talentovanoj i prelepoj pevačici polazi za rukom da iznova pomeri modne granice i potvrdi titulu jedne od najvećih ikoni stila današnjice, piše Tportal.

Na ulicama Njujorka, primećena je u smelom izdanju.

Rijana je blistala Foto: DIGGZY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz marama model topića s logom brenda Harley Davidson, šarenom bandanom na glavi i Diorovom vintage torbom vojničkog dezena, Rijana kombinovala jedinstven model farmerki za koji je zaslužna modna kuća Balenciaga na čelu s gruzijskim dizajnerom, Demnom Gvasalijom.

Reč je o modelu koji prvenstveno predstavlja crvenu trenerku, a koji je u ulozi podstave naglasio iscepane nogavice. Koštaju oko 1.600 evra i već su rasprodate.

Rijana Foto: DIGGZY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako u Rijaninoj izvedbi izgledaju dobro, ako ih high street brendovi kopiraju, na ulicama ćemo ih gledati ove jeseni – a mnogima se trend virenja postave na farmerkama, koji je nekada bio popularan, neće dopasti.

Takođe, drugi trend – hibridni spoj džinsa i trenerke – takođe je nekada vladao. Setimo se samo farmerki sa bočnim prugama, koje su jedno vreme nosili svi. Da li će se trend vratiti u još ekstremnijem obliku?

Svakako je teško stilizovati ovakav komad, ali moda služi da eksperimentišemo i igramo se.

Da li biste vi nosili ovakve farmerke?

***

Bonus video: Joga lica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram