Rijana objasnila kako da široke farmerke pretvoriš u seksi novogodišnji stajling

Rijana
Foto: CYRIL MOREAU / Bestimage / Profimedia

Trik je u nakitu.

Rijana je ponovo pokazala da besprekorno vlada kombinovanjem nespojivih komada kada se u Los Anđelesu pojavila u baggy farmerkama, patikama i u seksi prozirnom korsetu. Ceo stajling upotpunila je fantastičnim bisernim ogrlicama koje su celu kombinaciju učinile seksi i svečanom. Nakit joj je prekrio ceo vrat i dekolte, a najduža ogrlica joj je visila do struka.

Rijana
Foto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kosu je skupila u punđu, a šminka joj je bila besprekorna.

Rijana
Foto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svetu mode, koncept slojevitog nošenja nakita je postao pravi hit. Ova inovativna tehnika omogućava vam da izrazite svoju kreativnost i jedinstven stil na potpuno nov način. Stapanje različitih komada nakita u jedinstvenu kombinaciju pruža vam mogućnost da istaknete svoju individualnost i dodate lični pečat svakom outfitu.

Slojeviti nakit pruža beskrajne mogućnosti. Možete kombinovati različite dužine ogrlica, različite vrste lančića i kombinaciju različitih stilova. Na primer, možete nositi tanke i nežne lančiće zajedno sa hrabrijim komadima koji privlače pažnju. Takođe, možete kombinovati različite vrste materijala, kao što su srebro, zlato, biserni detalji ili kamenčići, kako biste postigli raznoliki i interesantan izgled.

Kombinovanje različitih komada nakita takođe vam omogućava da pričate priču. Možete nositi komade koji imaju poseban značaj za vas, poput nasleđenih komada ili onih koji su vam poklonjeni od dragih ljudi. Takođe, možete eksperimentisati sa simbolima, privescima i amajlijama koji odražavaju vaše interese, verovanja ili vrednosti. Na taj način, vaš nakit postaje priča o vama i dodaje emotivni aspekt vašem izgledu.

Dizajnerka nakita iz Los Anđelesa Dru Ginsburg, koja stoji iza brenda Dylanlex, na svojim društvenim mrežama ima savršene primere kako da nosite nakit u slojevima poput Rijane.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram