Revijom Dragane Ognjenović otvoren 46. Belgrade Fashion Week

Foto: Youtube screenshot / Dragana Ognjenović Channel

Belgrade Fashion Week otvoren je revijom Dragane Ognjenović u Belexpocentru. Ovo je 46. izdanje prestižne modne manifestacije, a svoju poslednju kolekciju predstavio je i Boško Jakovljević.

Kolekcija Dragane Ognjenović odiše gracioznošću i ženstvenošću, a precizan modni izraz i njenu stalnu ljubav prema svedenom, ove sezone dopunjuju volumen i slojevito umotavanje na silueti naglašenog struka. Kaputi sa velikim džepovima i produžene jakne oslobođeni detalja, kao da su zarobili vazduh jesenjeg vetra, nošenog preko bluza i košulja – dominatni su u ovoj kolekciji, piše Ženski magazin.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne, pa tako su i u jesenjoj kolekciji svi odevni komadi made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou.

Modni kreatori uživaju u dizajniranju omiljenih komada koje ljubitelji mode sa nestrpljenjem očekuju i rado nose, i jedni i drugi dobro znaju koliko je važno da tkanine budu vrhunski negovane kako bi zadržale svoj prvobitni izgled i boju. Kao brend koji voli modu, Perwoll savršeno štiti tkanine i čini da blistamo u omiljenim trendi komadima i nakon više pranja. Perwoll već dugi niz godina sarađuje sa modnom industrijom i veran je partner svakog modnog kreatora te je tako i na ovoj nedelji mode.

Svečano otvaranje Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije.

U narednih sedam dana, očekuju nas premijere autorskih kolekcija brojnih dizajnera, među kojima su afirmisana i dobro prepoznatljiva imena: Aleksandra Lalić, Ana Trošić Trajković, Vesna Kracanović, Daniela Glišić, Tijana Milutinović, Dragana Nikolajevic, Milena Radović, Lilly Tailor, ali i neka nova imena koja traže svoje mesto na našoj modnoj sceni. U pratećem programu Belgrade Fashion Week-a očekuju nas, pored nmnogobrojnih modnih revija, izložbe, performansi, promocije i društveno odgovorne teme.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram