Prvi put je vidimo u ovakvom stanju: Džej Lo je izgleda imala baš burnu noć

Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Očigledno je da su se posvetili proslavi prve godišnjice.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su proslavili godinu dana od momenta kada su izgovorili sudbonosno „da“. Dan posle, Džej Lo je snimljena u izdanju u kakvom je verovatno nikad dosad nismo videli – raščupane kose, kao da je ludovala celu noć i bez želje da je bilo ko u tom stanju fotografiše.

Dženifer Lopez
Foto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Lopez
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, par je i pethodne večeri delovao pomalo umorno prilikom dolaska na večeru u restoran Giorgio Badi, ali su se ipak potrudili da svoju prvo godišnjicu oboje svadbenim notama.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez se odlučila za belu mini haljinu sa prozirnim gornjim delom, ukrašenim cirkonima i srebrnim štiklama. Aflek je bio obučen u crno kao mladoženja, nosio je majicu sa uparenim crnim pantalonama.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez je u svom stilu sve ukrasila sjajnim detaljima. Ovog puta je to bio ogromni srebrni prsten i zelena mini torbica.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije tokom dana, Lopez je snimljena u belo-crvenoj cvetnoj maksi haljini. Oni su proslavili godišnjicu i sa svojom decom, Aflekovim 11-godišnjim sinom Semjuelom, iz braka sa Dženifer Garner, i Lopezovim 15-godišnjim blizancima Emom i Maksom, iz njenog braka sa Markom Entonijem.

Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez i Aflek su se venčali u Las Vegasu 16. jula 2022. na veoma maloj, privatnoj ceremoniji. Kasnije su imali formalnije venčanje u Gruziji.

Lopez je ovog januara objasnila zašto su se tajno venčali. Aflek je zapravo planirao ceremoniju u Vegasu, otkrila je Lopez, dok su zajedno organizovali svoje veće venčanje. Proces organizovanja ceremonije u Džordžiji inspirisao ih je da održe intimniju u Vegasu.

Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Planiranje venčanja je mnogo. Veoma stresno“, rekla je ona. „Mislim da smo zato pobegli u Vegas i tamo se prvo venčali. Skinuli smo sav pritisak sa velikog porodičnog venčanja koje smo imali.“

Ona je pohvalila Aflekov rad na obe ceremonije, rekavši: „On ima neverovatno oko. Ima neverovatan ukus, ali sve što radimo, trudimo se i radimo zajedno.”

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram