Prozirna venčanica Francuskinje srušila je sva modna pravila

Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uticajna francuska modna blogerka Kamil Šarije se nedavno udala, a izborom venčanice definitivno je pomerila granice mode, barem kada je reč o izgledu koji očekujemo od mlade. Venčala se u potpuno prozirnoj haljini, koja je otkrila njen donji veš.

Kamil (34), koja je osnovala modni blog Over the Rainbow 2010. godine, udala se za francuskog filmskog producenta Fransoa Larpena na maloj građanskoj ceremoniji 10. decembra. Slavlje je napravila istorijskom restoranu Maxim’s de Paris.

Mlada, koja je iz Pariza, ali živi u Londonu, odvažila se da ponese prozirnu haljinu od čipke američko-britanskog dizajnera Harisa Rida. Nesvakidašnja venčanica u prvi plan je stavila njen donji veš iz La Perle.

Par je nakon slavlja odseo u hotelu Le Bristol sa pet zvezdica, preneo je Vogue.

Kamil i Fransoa upoznali su se 2019. i verili su se na odmoru na Siciliji prošle godine.

Prvobitno su se nadali da će se venčati u Italiji, ali su odustali od plana nakon što su dva puta promenili datum zbog kovida. Umesto toga, odlučili su se za manje venčanje u Parizu, malo pre Božića.

Za građansko venčanje, Kamil nije odustala od prozirnog. Nosila je vintage svetlucavu haljinu sa „puf“ rukavima i transparentnom suknjom, uz Jimmy Cho salonke.

***

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram