Pronašli smo kul letnje patike u kojima noge „dišu”

Hejli Biber, Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi znamo koja muka ume da bude leti kada ceo dan provodiš u patikama...

Nismo svi ljubitelji sandala i obično ko se navikne na udobnu ili sportsku obuću, ne može baš lako leti da napravi taj prelaz u otvorene cipele. A, kako nam se noga ne bi kuvala na letnji vrelinama, pronašli smo modele u kojima ćete izgledati šik, a vaše stopalo će disati.

UGG LIBU

Znamo već koliko je UGG obuća udobna, a ovaj letnji model mrežastih patika je kao da hodate na oblaku. Verujemo da odlično idu i na farmerke, kao i na odela, te i leti možete delovati kul, a profesionalni. Ovaj model je trenutno na sniženju za 2.298 dinara, te ih možete naći u N-fashion radnjama za 9.192 dinara.

Foto: Promo

Camper PEU TOURING

Mrežasti model nudi i brend Camper. Poznati su po svojoj sportskoj eleganciji i ko god je kupio obuću njihovog brenda nije se razočarao. Takođe su trenutno snižene sa 13.390 na 9.373 dinara u Fashion&Friends radnjama i to u maslinastoj boji, a po istoj ceni u Remiks radnjama možete kupiti ovaj model u krem boji.

Foto: Promo

Steve Madden

U Fashion&Friends prodavnicama trenutno su snižene Steve Madden patike u mint boji, a cena im je 8.743 dinara. Dostupne su takođe i u boji breskve, ciklame i u beloj boji.

Foto: Promo

Vrlo udobne patike istog brend, po identičnoj ceni se mogu pronaći i u Remiks radnjama.

Foto: Promo

Bata

Ako ste više za neku klasiku, Bata nudi sjajne kožne bele patike sa rupicama, te su snižene na 5.593 dinara. Dostupne su u Fashion&Friends radnjama i baš su sigurica za sve one kojima treba obuća koja je udobna, a lako se može ukombinovati i uz haljinu, suknju, odelo ili farmerke.

Foto: Promo

Converse

Chuck Taylor All Star ili popularne ‘starke’ su tu od vajkada i ne deluje kao da će skoro izaći iz mode. S obzirom na to da su se pre par godina vratile na velika vrata i postoji brojni različiti redizajni klasičnog modela. Ipak, ako ste neko ko ne želi da menja svoju mladost, klasične starke u različitim bojama možete pronaći u Planeti, i to po sniženoj ceni od 6.799 dinara.

Foto: Promo

Takođe, ako volite da probate nešto novo i fan ste fuzije retro klasike i urbanog dizajna, za vas su idealne Converse RUN STAR HIKE, koje možete pronaći u TAF prodavnicama po ceni od 12.999 dinara.

Foto: Promo

Nike

Nike CRATER IMPACT patike su za sve žene koje vole da im se noga oseća slobodno, kao da idu bose. S tim da su odlična varijanta ukoliko žurite na kafu sa drugaricama, pa morate malo da potrčite za autobusom. Ova 2022. godina nam je i te kako donela slobodu da spajamo nespojivo, te ih vidimo i uz haljine, i uz farmerke. Kupiti ih možete u TAF prodavnicama, po ceni od 10.499 dinara.

Foto: Promo

Tu je, naravno, još jedan model Nike patika – Space Hippie 01 koje su zavladale Srbijom. Vrlo su udobne, kao da nosite samo čarapu i ko god ih je kupio – vraćaće im se. Ili bar novijim verzijama ovog modela. Snižene su i koštaju 11.699 dinara u BUZZ-u.

Foto: Promo

Adidas Nizza Platform

Imaju platformu, bele su, platnene i Adidas – može li bolje? Zaista se slažu uz sve i uz svaku odevnu kombinaciju, a platforma vam dozvoljava da sa posla ili faksa opušteno produžite u grad u izlazak, a da u isto vreme postignete i efekat dužih nogu. U BUZZ-u koštaju 8.299 dinara.

Foto: Promo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram