Bele haljine su najseksi komad leta – pronašli smo savršene modele

Foto: Sam Deitch/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lako je prešaltati se sa male crne na malu belu haljinu.

Letnji garderober ne možemo da zamislimo bez bele haljine. Izbor ove „neboje“ svakako je vezan za impresiju da je ona simbol svežine kada temperature počnu da rastu, a zapravo budi asocijaciju na običaj američke više klase koja se o svom statusu izjašnjava belom garderobom od glave do pete.

Ako je tamna haljina uniforma urbane svakodnevice, bela je uveliko postala simbol leta, godišnjih odmora i slobodnog vremena.

Američka buržoazija i evropske aristokrate biraju obale Mediterana kao odredište svojih putovanja. Tu proučavaju umetnost uz koju im se uklapa i italijanska „dolce vita i francuski „joie de vivre“. Uz to sve naravno – savršeno ide i bela haljina.

Lako je prešaltati se sa male crne na malu belu haljinu. Bez obzira da li više volite one sa volanima ili strukirane, samo dodajte mokasine ili sandale, možda neki dobar nakit, i bićete spremni da se suočite – sa elegancijom tokom dugih letnjih dana. To je siguran način da se trenutno osetite šik, a da ne morate previše da razmišljate o tome šta da obučete. Baš zato smo pronašli nekoliko odličnih belih haljina koje će vas pokriti i razotkriti ovog leta.

Calvin Klein, 11.992 RSD Foto: Fashionandfriends

*

5.490 RSD Foto: Mango

*

3.199 RSD Foto: NewYorker

*

LaLaBerlin 28.200 RSD Foto: Koncept

*

3.290 RSD Foto: Bershka

*

2.990 RSD Foto: Stradivarius

*

3.990 RSD Foto: Zara

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram