Pronašli smo 10 rolki u radnjama u Srbiji koje idu uz baš svaki stajling

Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Savršen spoj funkcionalnosti i elegancije.

Kako se prava jesen sve više približava i oseća u vazduhu ona dobro poznata svežina i oštrina, vreme je da odložimo majice kratkih rukava i izvadimo topliju garderobu. Prva na listi uvek stoji čuvena rolka – modni komad koji i žene i muškarce deli na one koji je obožavaju i one koji ne mogu ni da se zamisle u njoj.

A ako spadate u prvu grupu, imate dobar razlog za to. Rolke nude spoj sofisticiranosti, topline i pružaju nebrojene mogućnosti kada je reč o modnim kombinacijama. Ovaj komad ima tu moć da i kežual autfit podigne na viši nivo, pa nije ni čudo što ga mnogi karakterišu kao ultimativni simbol elegancije.

Pored toga što daje notu prefinjenosti vašoj odeći, dodatni plus rolki je praktičnost. Uz dodatak visoke kragne oko vrata hladniji dani su lakši, u svakom smislu te reči, jer nećete imati potrebe za dodatnim džemperima i teškim šalovima. A šta je bolje kod modnih komada od sklopa funkcionalnosti i elegancije… Zato smo za vas pronašli u radnjama u Srbiji 10 modela rolki koje će se uklopiti u baš svaki stajling.

Benetton, 10.990 dinara

Foto: unitedfashion.rs

Lindex, 2.990 dinara

Foto: lindex.rs

Zara, 2.390 dinara

Foto: zara.com

Massimo Dutti, 17.990 dinara

Foto: massimodutti.com

H&M, 999 dinara

Foto: hm.com

Zara, 3.390 dinara

Foto: zara.com

Reserved, 3.599 dinara

Foto: reserved.com

Sinsay, 1.699

Foto: sinsay.com

Reserved, 3.599 dinara

Foto: reserved.com

Bershka, 2.590 dinara

Foto: bershka.com

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram