Pronašli smo 10 modela odličnih jesenjih cipela koje ćete moći da nosite 365 dana u godini

Foto: Courtesy of Jenny Fairy/Mega / The Mega Agency / Nodaleto via Bestimage / Bestimage / Showbit.com / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Ćao japanke!

Zbogom otvorene sandale i papuče, dobro nam došle mokasine.

Mada iskreno, nosile su se i celo leto, pogotovo uz jedan modni trik od 500 dinara koji svaki autfit čini elegantnijim. Modne ikone i holivudske zvezde su odavno odbacile tradicionalna verovanja da se obuća deli prema godišnjim dobima. A i što bismo o radili, sem kad stvarno po pljusku ne možemo napolje u novim čizmama od skaja. Zato vam mi donosimo predloge za jesenje cipele koje možete nositi cele godine, i koje će biti sigurna investicija.

Obratite pažnju na naš izbor koji možete pronaći u srpskim radnjama. Ne samo da ćete uštedeti novac jer nećete morati kao dete na svaka 3 meseca da menjate ceo ciplelarnik, već će u velikoj meri olakšati i svakodnevne autfite, ali i one noćne. Zapravo uošte ne morate da trošite basosovne cifre na obuću pred Novu Godinu, jesenje kolekcije obiluju sandalama sa cirkonima i drugim detaljima koji blistaju jače od novogodišnje jelke.

Zara, 3.290 dinara

Foto: Zara

Zara, 3.990 dinara

Foto: Zara

Zara, 4.590 dinara

Foto: Zara

Liu Jo, 23.990,00 dinara

Foto: Fashion&Friends

Steve Madden, 14.390 dnara

Foto: Fashion&Friends

Africa, 8.990,00 dinara

Foto: Africa

Nine West, 6.594 dinara

Foto: Nine West

Nine West, 11.990 dinara

Foto: Nine West

Nine West, 9.990 dinara

Foto: Nine West

Stadivarus, 3.390 dinara

Foto: Stradivarius

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram