Predstavljeni svi modeli kolaboracije Simone Rocha i H&M

Foto: Simone Rocha x H&M via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Predstavljeni su svi komadi iz kolekcije koju je irska dizajnerka Simone Rocha kreirala za H&M. U pitanju je odeća koja predstavlja esenciju modne vizije koja je ovu kreatorku proslavila i uvrstila je među najuzbudljivije stvaraoce novog doba.

Kolekcija je omaž Irskoj, Hongkongu, teksturi, obliku, taktilnosti, istoriji, porodici, intimnosti i radosti, prema rečima kreatorke.

Pročitajte još:

„Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani tokom narednih godina. Svi su zasnovani na idejama i inspiracijama koje su oblikovale mene i moj brend tokom poslednjih 10 godina, i veoma sam uzbuđena što ću videti kako se nose, tumače i stilizuju na nove načine“, rekla je Simone Rocha.

Svi zaštitni znaci njenog dizajna – od rukava sa mašnama do bisernih kragni – mogu se zapaziti u kolekciji koja će postati dostupna 11. marta širom sveta, uključujući i izabrani broj radnji u Srbiji.

Za žene je kreirala haljine od tila u roze, tartan i klasičnoj crnoj boji. Za muškarce su tu kežual košulje, elegantne pantalone, ali i zanimljivi džemperi. Zvezda kolekcije je i roze kaput sa volumiziranim rukavima i „petar pan“ kragnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Kolekcija takođe uključuje mantile, za muškarce one klasičnije, dok je ženska verzija dizajnirana sa spektakularnim rukavima. Obuća ima krznene detalje, a kod akesesoara naglasak je na biserima i cveću. Klasične cipele takođe imaju divan porub sa biserima.

U pitanju je odeća koja je beskrajno romantična i bajkovita, ali takođe i veoma nosiva. Uprkos svom nežnom dizajnu, takođe odaje duh buntovništa.

Simone Rocga se ovom kolekcijom vratila svojim počecima, a uspela je da kreira komade koji istinski prikazuju njen čarobni modni svet.

Pogledajte neke od komada koji će uskoro biti dostupni.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram