Poznate Srpkinje kojima kratka kosa stoji ubitačno dobro

Foto:Instagram/jocic.jovana/imfashionbabe/nikolijaofficial

Frizure za koje je potrebno hrabrosti.

Mnogim ženama nije lako da se odluče na drastične promene imidža, da pređu iz crnki u plavuše ili da dugu kosu skrate. Za ovaj drugi korak je posebno potrebna velika hrabrost i odlučnost i zato verujemo da su ove žene dugo razmišljale pre nego što su skratile kosu. Međutim, to je za njih bio pun pogodak, jer im kratka frizura odlično stoji.

Kratka kosa kod žene simbolizuje njenu moć, nezavisnost, kreativnost. Hrabre žene koje se ne plaše da budu ono što jesu nose kratku kosu.

Dunja Jovanić

Influenserka Dunja Jovanić je zbog jedne kampanje pre nekoliko godina drastično skratila kosu. U jednom periodu je imala „mušku frizuru“, a onda je pustila da joj kosa izraste. Dugoj kosi, kakvu je nekada imala, nikada se nije vratila, te sada nosi paž.

Sara Jovanović

Od kada se pojavila na javnoj sceni, pevačica Sara Jo menjala je dosta puta frizure, ali već neko vreme nosi kosu iznad ramena. Nama se čini da joj ta dužina najbolje stoji.

Nikolija Jovanović

Nikolija je neko ko često eksperimentiše sa kosom. Bila je i plavuša i crnka, imala je i dugu, ali i kratku kosu. U poslednje vreme pevačica je ostala verna kratkoj frizuri, koja joj odlično stoji.

Branislava Antović

Blogerka i novinarka Brana Antović je verna crnoj boji kose godinama. Nekada je imala i kratku kosu, ali sada nosi paž, koji joj savršeno stoji uz crte lica.

Jovana Jocić

Influenserka Jovana Jocić je godinama unazad plavuša, a onda je odlučila da svoju dugu kosu skrati. Iako su mnogi mislili da će pustiti kosu da joj poraste, Jovana je ostala verna kraćoj frizuri.

Pored njih, kratku kosu su nosile i manekenka Ivana Stanković, košarkaška trenerica Marina Maljković, streljašica Jasna Šekarić, pevačica Tijana Dapčević…

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram