Džesika Simpson na svakoj slici izgleda drugačije – i od toga se obogatila

Foto: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ova žena je u ormaru bukvalno imala sve veličine odeće.

Od kad je svet prvi put čuo za Džesiku Simpson prošlo je 25 godina. Prvi hit je snimila sa 17 i od tada do danas verovatno se može svrstati među poznate koji su doživeli najveće transformacije.

„Nosila sam bukvalno sve veličine. Znam šta dobro izgleda na različitim tipovima tela. Svaka žena treba da se oseća kao da može da nosi ono što manekenka nosi na pisti“, rekla je pop zvezda koja je postala dizajnerka i majka troje dece.

Džesika Simpson
Foto: SPW / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tu svoju klackalicu kilaže, tokom koje je u jednom trenutku izgubila 45 kilograma, ona je pretvorila u imperiju vrednu milijardu dolara, pošto je napravila liniju odeće sa gomilom varijacija za žene sa oblinama.

Džesika Simpson
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

„Bezobzirnost medija je sranje. Ne mogu da sedim ovde i kažem da to ne primećujem. Nikada neću razumeti zašto ljudi nekoga ponižavaju zbog toga kako izgleda. Ako imam neku karakternu manu, ukinite me. Fizička mana? To nije važno“, rekla je Džesika u jednom intervjuu.

Kako je otkrila, od kad je postala mama bilo joj je teže da pronađe vreme za vraćanje u formu i vežbanje.

Džesika Simpson
Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Pre nego što sam postala mama igrala sam na stolovima u klubovima i to mi je bio trening. Sad jurim za decom. Biceps ti se zaobli od podizanja dece“.

Ipak, bila je svesna da su klinci samo izgovor da se ne popne na traku za trčanje i ne uradi vežbe koje bi trebalo da radi.

U decembru 2020. Džesika Simpson je na Instagramu podelila fotografije na kojima se videla neverovatna transformacija kojoj je prethodio ozbiljan posao. Posle rođenja trećeg deteta Džesika je imala 108 kilograma. Uz intenzivne treninge i promenu ishrane koju je propisao nutricionista smršala je 45 kilograma.

Džesika Simpson
Foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njen trener Harli Pasternak je objasnio da je plan vežbanja morao da bude kompleksniji od vraćanja stare težine pre treće trudnoće jer je htela da prestane da ide gore-dole sa kilažom i zadrži formu zauvek.

Zato je morala da prelazi 14.000 koraka dnevno, radila je vežbe, imala tri obroka i dve zdrave užine koje su se sastojale od namirnica bogatih nemasnim proteinima i povrćem. Pasternak se pobrinuo da njegovoj dugogodišnjoj klijentkinji nikada ne bude dosadno i nije je previše pritiskao. Postizanje ravnoteže je ono što je na kraju učinilo veliku razliku.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare