Platforme su bum ove sezone – a i cene su im „bum“

Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obuća za koju smo mislile da je ostala u 90-im se ponovo vraća!

Cipele sa nabudženim platformama se ponovo nose, iako smo mislile da ih više nećemo gledati na modnim pistama, ove sezone su ponovo doživele procvat i krase prolećne i letnje kolekcije mnogih svetskih brendova.

Naizgled grubi modeli, većinski preovlađuju sintetički materijali i „bulky“ visoka platforma, a od boja se smenjuju neon i pastel, a tu i tamo negde su zastupljeni i prirodni materijali poput kože i kanapa.

Pretresle smo ponudu po beogradskim radnjama i izdvojile nekoliko modela ovih sandala u kojima ćete sigurno uživati celo leto.

U Aldu smo pronašle ove mint zelene sandale na platformu koje imaju trake koje se vezuju dužinom lista. Koštaju 11.990 dinara i mislimo da će vam sigurno savršeno pristajati uz svaku letnju haljinu koju obučete.

Foto: Aldo

Takođe, Aldo u svojoj ponudi ima i ove udobne glomazne crne papuče koje koštaju 8.900 dinara. Nostalgični model vas prosto zove da se vratite u 90-te i uparite ih sa nekim pantalonama niskog struka ili sa opasno kratkim minićem. Vi birate.

Foto: Aldo

Pored pastela, na redu je neon, tako da smo iz Zare izabrale ove jarko zelene sandale sa kaišićima koje koštaju 7.990 dinara, ako vam se ne sviđa ova boja i možda smatrate da je preterana tu je i model u jarko pink nijansi sa istom cenom.

Foto: Zara

Pored sandala, papuče vladaju scenom, pa smo tako, takođe u Zari, odabrale ovaj model vrtoglavih papuča u ciklama boji od 3.990 dinara

Foto: Zara

Za one koji baš ne žele da dozvole da ih trend potpuno odnese pronašle smo ove kožne Antonella Rossi sandale sa nešto manjom platformom koje su sada i na sniženju, pa koštaju 4.199 dinara.

Foto: Shoestar

Iz ponude Office shoes-a smo za vas izabrali ove nesvakidašnje Replay sandale u metalik sivoj nijansi, a koje koštaju 10.990 dinara, takve iste postoje i u potpuno crnoj opciji, a rekle bismo da idu uz sve, tako da možete opušteno da ih nosite celo leto.

Foto: Office shoes

Iz Manga smo odabrali ove Esparto kožne papuče sa platformom i debelom štiklom, dolaze u kamel boji i koštaju 6.490 dinara.

Foto: Mango

Poput onih iz Alda, u H&M-u smo pronašle slične glomazne papuče sa velikom platformom ali u beloj boji, definitvno je da će ova obuća biti hit ove sezone, a ove papuče koštaju 2.290 dinara.

Foto: H&M

Takođe, iz H&M ponude ćemo još izdvojiti ove crne espadrile na platformu koje deluju toliko udobno da bi mogle da postanu neizostavni deo vaših letnjih autfita, a koštaju 2.699 dinara.

Foto: H&M

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram