Pitala sam manikirke kakve nokte nose najmodernije Beograđanke

Foto: Privatna arhiva

Nokti kao sjajan aksesoar.

Samo jedan brzi pogled na manikir trendove ove sezone biće dovoljan da shvatimo da će hladnom vremenu koje je pred nama, prkositi neodoljive crvene nijanse, vanvremenski frenč i pokoja apstraktna šara.

Ovo kažu trendovi, ali kakve nokte nose Beograđanke?

U susret zimskoj sezoni, pitale smo manikirke koje nokte traže najmodernije Beograđanke, i evo šta su nam rekle.

„Najpopularniji je definitivno frenč. Čak 95% klijenata traži klasičan beli frenč. Mada, popularan je i crni, ombre, mat ili sa sjajnim finišom. Pored ovakvih noktiju, crvena boja je opet tražena jer kreće sezona praznika i iz nekog razloga većina klijenata traži crvene nokte za Novu godinu. Nude nokti ili u drečavim bojama se ređe rade. Mada, ove sezone su popularni i nokti sa šarama, najčešće frenč sa crvenim linijama. Ima i onih koje konstantno rade frenč, pa kako bi ga malo ‘razbile’, na jednom noktu iscrtam neki detalj“, rekla je Jovana Lazarević.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

„Kraće nokte u zagasitim nijansama sada sve žele. Dok su letos bili popularni neon nokti, sada su in u nude, braon i sivim tonovima. Retko kada dođe mušterija sa željom da joj iscrtam nešto po nokatnoj ploči ili da ima više boja na njima. To vreme je davno prošlo i sada mi je drago što se žene opredeljuju za nežnije i svedenije varijante. Uostalom, takvi nokti deluju urednije i lepše“, kaže Ana Jović.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

„Kod mene u salonu važi pravilo da čim krene hladnije vreme, žene traže crvene nokte. Od ferari crvene, preko koralne do bordo“, rekla je Olja Krstić.

Posebno se ističu predimenzionirano dugački nokti koje nose samo najhrabrije i ostaje pitanje kako uz njih uspevaju da obavljaju normalno svakodnevne obaveze.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Ali kao što vidimo, Beograđanke zaista nose najraznovrsniji manikir, od kratkih preko crvenih i ekstremno dugih, do šarenih.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

A kakav manikir je vaš favorit?

***

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram