Pet genijalnih trikova koji će od tanke kose napraviti bujnu grivu

Foto:Screenshot/TikTok/nessaamazin/charlotteparler

Hvala TikToku što postoji.

Ako ti kosa  u poslednje vreme izgleda tanje i beživotnije nego što bi želela, veruj mi da nisi jedina.

Opadanje kose je dosta čest simptom u proteklih godinu dana zbog nejenjavajućeg sresa zbog pandemije, a neka istraživanja su pokazala i da je jedan simptom nakon preleženog korona virusa.

Dobra stvar je da ne moraš da brineš i da je ovo samo trenutno stanje, možda bi samo trebalo malo da uvežbaš strpljenje i pokušaš da ne stresiraš oko toga.

Ali, lakše je reći nego uraditi i zbog toga smo malo pročešljale TikTok i pronašle nekoliko trikova koji će ti pomoći u tome da tvoja sada tanka kosa deluje gušće.

Ovaj lagani trik za gušći i intezivniji konjski rep možete vrlo lako da izvedete, a ako imate dovoljno dugačku kosu stvarno verujemo da će imati pozitivan učinak da utisak koji će vaša kosa ostaviti.

@tartecosmetics Quick & easy #hairhack👱‍♀️ #hairtutorial #summer #cleanbeauty #hair #hairstyle #ponytail #ponytailhack ♬ original sound - tarte cosmetics

Ovo je veoma jednostavna punđa za tanku kosu, čvrsto stegnite vašu kosu i vežite malu nisku punđu koja izgleda šik i ne odaje koliko vam je kosa gusta ili kratka. Odlično stoji i možete da je kombinujete i uz svečani i uz opušteni look.

@diyhairschool #diyhairschool #thinhair #bunhack ♬ Like I Can - Sam Smith

Scrunchie space bun je nama stara poznata frizura iz 2000-ih koja je ponovo dobila na značaju i popularnosti. Poenta je da vežete dve kikice sa svake strane glave i ostatak kose neuredno obmotate oko skranči gumice za kosu, na taj način vaša kosa će delovati znatno gušće.

@charlotteparler How to catfish thick hair #poseathome #hairstyle #hairtutorial #thinhair #fyp #beauty #hairhack ♬ Buttercup - Jack Stauber

Ako vas brine volumen, ovo je jedan super jednostavan način da pripomognetedugoj i beživotnoj kosi da deluje bujnije i gušće. Potrebno je samo zakačiti prednje delove šnalicom uspravno i fenirati par sekundi, kosa tako ostaje podignuta, a slobodnom oku deluje da imate mnogo volumena.

@sarahbrawleyhair HAIR HACK! Volume i seconds #easyhairstyles #hairtutorial #hairhacks #hairtok #hairvolume ♬ in heat X brooklynbloodpop - EMBRR

Ovaj trik nam je ostao kao jedan od favorita i pomaže u tome da vašim šiškama date na volumenu i tako bolje zaokružite celu frizuru.

Neophodno je peglom za kosu pažljivo ispravite kosu na unutra kako bi dobile jedan krupniji talas, nakon toga samo raščešljate par puta šiške i one će živahno pasti sa obe strane vašeg lica i tako upotpuniti frizuru volumenom.

@nessaamazin My tiktok stay glitching 🙄🥺 #curtainbangs #volumehairstyle #layeredhaircut #blackhair #hairtutorial #enjoy #cute #fypシ #jheneaiko #blowouthair ♬ Sativa - Jhené Aiko

Bonus video: Pravilno feniranje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram