Pet autfita Džesike Albe za svaki radni dan na poslu

Džesika Alba
Džesika Alba Foto:TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia/Fresh / INSTAR Images / Profimedia/BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia/GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džesika Alba je baš kao svaka žena - njen stil je pristupačan i lako se kopira. Ima pet odličnih autfita koji vas mogu inspirisati tokom radne nedelje.

Iskoristite prolećne dane kada još uvek nije pakleno vruće i možemo da se oblačimo slojevito. Komadi poput laganog kardigana i blejzera čine čuda za autfit.

Pročitajte još:

To odlično zna Džesika Alba, koja neguje ženstven stil, ali ceni udobnost.

Njene kombinacije su pre svega praktične, što znači da ih možemo nositi na posao – mesto gde ipak provodimo najviše vremena tokom dana.

Donosimo vam pet autfita glumice koji vam mogu poslužiti kao ideja kada ne znate šta da obučete.

Karirani sako i farmerke

Džesika Alba
Foto: SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Formula odevanja koja je sezonama unazad provereno šik i trendi. Dovoljna je obična crna ili bela majica, kao i vaše omiljene farmerke, da već imate gotov autfit. Odaberite cipele za elegantniju, a patike za ležerniju varijantu.

Midi suknja i raskopčana košulja

Džesika Alba
Foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Satenske suknje midi dužine su apsolutni hit,  jer izgledaju prefinjeno, a dobar su par sa patikama i sandalama. Džesika je svoju bordo suknju stilizovala za posao – uz običan beli top i prugastu košulju koju je raskopčala, tako da je poslužila kao lagana jakna.

Sako i haljina

Džesika Alba
Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Za dane kada se osećate raspoloženo da se malo više doterate, haljina je uvek dobar izbor. Uz blejzer i čizme sa potpeticom unećete glamur u vaš radni dan.

Maksi suknja i kardigan

Džesika Alba
Foto: Fresh / INSTAR Images / Profimedia

Džesika Alba obožava boemski dizajn, koji krasi njenu maksi suknju. Uz upečatljiv print odaberite neutralni top, a maksi kardigan se stilski odlično uklapa sa dugačkom suknjom – jer dobijate zanimljivu igru proporcija.

Svetle pantalone i košulja

Džesika Alba
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najzad, iskoračite iz farmerki i crnih pantalona, pa u svoj ormar uvedite jedne krem ili čak bele. Nećete se pokajati – lepo će istaći bluze i košulje sa dezenom i uneće svežinu u vaše dnevno odevanje.