Parfemi koji će vam se osećati tokom celog dana

Foti: liv friis-larsen / Panthermedia / Profimedia

Miris je definitivno važan deo celokupnog utiska koji ostavljamo na okolinu. Zato se parfemi uvek biraju pažljivo, budući da postaju deo ličnog identiteta.

Jedan od lepših komplimenata je kada ti neko kaže:“Kako lepo mirišeš“, a ti si parfem stavila pre 10 sati. Zato su dugotrajni parfemi najbolji ženski prijatelji, a evo i nekih predloga za mirise koji će trajati na koži tokom čitavog dana.

Parfemi za svaki dan

 

Glossier You je jedinstveni miris napravljen da se prilagodi onome ko ga nosi kako bi upotpunio njihovu individualnu hemiju tela.

 

 

Le Lambo Rose 31 je parfmek koji miriše upravo onako kako zamišljate miris ruže: glatko, kremasto i sveže. Divan je od trenutka kada ga stavite do tuširanja.

 

 

Gucci Bloom je već jako poznat miris i žene ga obožavaju. Ime ga opisuje dovoljno, a ovaj cvetni miris je lagan ali postojan.

 

Parfemi za specijalne prilike

Chanel Gabrielle je parfem koji miriše kao romantični dejt u bočici. Hrabar je i romantičan, i iako biste mogli da ga stavite svaki dan, možda je bolje da on bude rezervisan za one trenutke kada želite da podignete čitavu atmosferu.

 

Tom Ford je ovim parfemom postavio ozbiljno visoke standarde kod žena. Mnogi kažu da miriše „romantično“ i da je ovo parfem koji biste stavili na putovanju po Italiji dok pijete dobro vino.

 

Dolce & Gabbana je ovim parfemom spojio lagane, živahne mirise, sa sofisticiranim i prefinjenim notama. Spoj koji će definitivno ostati upamćen.

 

Kada hoćete da ostavite utisak

Jedina stvar bolja od buketa turske ruže, đurđevka i božura je miris koji obuhvata sve te živopisne cvetove. Zatim razmislite o oštrim voćnim notama, drveću i tamjanu i dobićete pun miris, koji traje čitavog dana.

 

 

Heny Rose miriše kao vanila sa završetkom zemljanih tonova. Ništa slični niste pomirisali i verovatno ćete biti jedina osoba koja ovako miriše, a to će ljudi zapamtiti.

 

Heretic je ovim parfemom potpuno razbio predrasute da su cvetni mirisi samo za bakice. Miriše bogato i moćno, te ako hoćete da ostavite utisak – ovo je pravi izbor!

***
Bonus video: Mosni trikovi sa nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram