Papuče bez kojih Anđelina Džoli ne može da živi

Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Ima ih u svim bojama.

Omiljeni modni brendovi Anđeline Džoli nisu toliko poznati, ali njeni aksesoari odišu luksuzom.

Anđelina živi za diskretnu eleganciju vunenog kaputa Salvatore Ferragamo i vešti zanat iza Gabriela Hearst haljine – ali njene torbe imaju Fendi ili YSL potpis.

Isto važi i za njenu obuću. Ovog leta, koje provodi u Rimu, Anđelina iznova nosi jedan isti model papuča, u različitim bojama. U pitanju su Valentino Vlogo papuče, koje donose glamur njenom inače svedenom stilu odevanja.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vlogo papuče izgledaju skupo, zahvaljujući smeloj zlatnoj pločici, ali ne prave kompromise u pogledu funkcionalnosti – što od suštinskog značaja za poslovnu ženu i majku, koja žonglira sa roditeljstvom, humanitarnim radom i filmskim projektima.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijanska teleća koža od koje su ove papuče napravljene je mekana, ali izdržljiva – dokaz za to je činjenica da Džoli godinama nosi ove papuče.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Ulažem u kvalitetne komade, a onda ih jednostavno nosim do smrti. Ne menjam stvari često, znate? Ja to tako radim“, rekla je za britanski Vogue.

Foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prelepa glumica je svakako nezvanična ambasadorka minimalističkih Vlogo papuča, otkako su prvi put predstavljene u Valentino kolekciji za proleće/leto 2019.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram