Pank princeza! Šarlin od Monaka obrijala pola glave

Moda i lepota 17. dec 202010:19 > 11. maj 2021 12:10
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nijedna princeza u Evropi definitivno nije imala ovakvu frizuru - Šarlin od Monaka (42) nedavno se pojavila sa kratkom kosom i jednim delom glave koji je obrijan.

Šarlin je inače poznata po svojim plavim pramenovima, a sada je gotovo neprepoznatljiva sa pravom pankerskom frizurom.

Na levoj strani glave ima undercut, odnosno obrijani deo, dok je preostala kosa obojena u plavo smeđu nijansu i ošišana u stilu koji je inspirisan pank pokretom.

Inače, poznata je po svom buntovnom ponašanju i ranije – za nju se čak kaže da je najtužnija evropska princeza.

Foto: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

Pročitajte još:

Princeza je pokazala svoj novi izgled prilikom deljenja božićnih poklona u Monaku, zajedno sa svojim suprugom princom Albertom i šestogodišnjim sinom.

Šarlin je odabrala i smokey senku za oči, kao i svetlucavu zaštitnu masku. Takođe je nosila svetlucavi džemper, kombinovan sa čarobnim Dior kaputom iz njihove Resort kolekcije.

Iako bivša olimpijska plivačica preferira kraće frizure, njen najnoviji izgled je jedan od najsmelijih poslednjih godina. Obično bira neutralnu paletu boja za svoju frizuru, kao i za odeću.

Foto: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

Mediji pišu da je možda karantin uticao na nju da promeni svoj izgled ovako drastično, dok neki frizeri čak kritikuju način na koji je ošišana, rekavši da izgleda kao da su je deca šišala.

Foto: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

Kako se vama dopada njena frizura?
***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram