Skandal u modnom svetu: Pad Aleksandera Venga

Foto: : Valery HACHE / AFP / Profimedia

Priznati dizajner koji je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima, Aleksander Veng, optužen je za seksualno napastvovanje od strane nekoliko modela.

Oven Muni, model i grafički dizajner, ispričao je svoje užasno iskustvo sa Vengom u seriji TikTok video snimaka koji su u ponedeljak postali viralni.

Pročitajte još:

U prvom video snimku Muni tvrdi da ga je modni kreator „neprikladno dodirivao“ dok je sa prijateljima gledao nastup repera u klubu pre tri godine. Nije odmah rekao da je to Veng, ali su komentatori brzo pogodili da je u pitanju poznati dizajner.

„U jednom trenutku sam ostao sam i momak pored mene je očigledno iskoristio činjenicu da niko nije mogao da se pomeri. I tada je počeo da me dodiruje. Išao je uz moje noge sve do međunožja. Potpuno sam se smrznuo, jer sam bio u šoku. Kada sam pogledao sa strane ko je to i video da je to poznati modni dizajner, jednostavno nisam mogao da verujem da mi to radi“, ispričao je Muni.

Munijeva ispovest je samo jedna u nizu jezivih priča o dizajneru, koje su objavile Instagram stranica Diet Prada i stranica SMM (Shit model Management). Mnogi su anonimno pisali o svojim lošim iskustvima sa Vengom.

Neki su čak tvrdili da im je Veng sipao u piće drogu MDMA bez njihovog znanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diet Prada ™ (@diet_prada)

*

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shit Model Management (@shitmodelmgmt)

Veng se za sada nije oglašavao. Inače, njegov modni brend postao je veoma popularan 2005 godine, a od tada su najčuvenije njegove žurke u Njujorku, koje posećuju brojne zvezde.

Veng je u ponedeljak isključio komentare na svojoj poslednjoj objavi na Instagramu. Zvanični Instagram nalog za njegov brend učinio je isto na svim svojim postovima.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram