„Ozloglašenu“ plavu haljinu obukla i srpska pevačica – i niko nije ravnodušan

Foto:Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia/Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia/Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia/Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Balenciaga vlada crvenim tepihom i u Srbiji.

Jelena Karleuša se nedavno pojavila na Hello partiju u plavoj haljini, istoj onoj koju je ovih dana nosilo i nekoliko svetski poznatih zvezda.

Pevačicu neko vreme nismo viđali na crvenim tepisima, a za svoj povratak je pripremila spektakularnu toaletu modne kuće Balenciaga.

Istu haljinu nosile su Kim Kardašijan, Makenzi Porter, Kelsi Balerini, a onda se „ozloglašena“ haljina od 3.550 dolara pojavila i u Srbiji. Naravno, ko će je drugi nositi nego Jelena Karleuša, koja ide uz korak sa svetskim trendovima, a ponekad ih ona i diktira. Setite se samo koliko su puta njen stil kopirale svetski poznate žena.

Sada je situacija malo drugačija, pa je tako Karleuša iskopirala Kim, i obukla isti efektni komad. Mada, moramo priznati, obe su je iznele na fenomenalan način.

Jelena Karleuša Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Haljina je od mat spandeksa, pripijena uz telo, otvorenih leđa, s dvostrukom kopčom nazad i okovratnikom. Prati je raskošni šlep koji ceo utisak čini glamuroznijim.

Detalj koji je posebno privukao pažnju jesu rukavice, koje su u sklopu haljine, ali i srebrni detalji, takođe brenda Balenciaga.

Mini torbica iz najnovije kolekcije, upadljiva ogrlica i velike minđuše sa prepoznatljivim logom Balenciage, doprinele su da pevačica izgleda još atraktivnije.

***

BONUS VIDEO: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram