Ova devojka sa šeširom je nešto skroz drugačije – svi su se u Beton hali okrenuli za njom

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na jedan detalj niko nije ostao ravnodušan.

U petak popodne Beograđanke su odlučile da u velikom stilu isprate ono što nam prognoziraju kao kraj vrelog leta.

Jedna od njih je i Jovana, koja je svojim neobičnim i pre svega izuzetno upečatljivim autfitom pokosila celu Beton halu.

Sreli smo je dok se vraćala sa ručka i ostali smo fascinirani njenom elegancijom i stajlingom koji je odisao duhom Pariza pedesetih godina. I to sa dobrim razlogom.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jovana nam je otkrila da je njena cvetna slip haljina zapravo i stigla pravo iz prestonice mode, a da su ujedno nežnobež paleta boja i cvetni motivi njen omiljeni izbor u poslednje vreme.

Ceo utisak je upotpunila fenomenalnim belim Zarinim šeširom sa širokim obodom i povezom iza vrata. To je savešen primer kako od jedne iste haljine koju nosite za opuštenu šetnju možete da napravite autfit dostojan čajanke sa Kejt Midlton.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ceo retro luk pratile su i njene vintidž sandale s platformom u svetlim tonovima, koje je inače izvukla iz maminog ormana.

Jovana je dodala malo zlatnih detalja ovom nežnom stajlingu uz zlatnu Zara torbicu, ali zlatnom ogrlicom i prstenjem. Ona nam je naglasila da je upravo takva vrsta nakita uvek sastavni deo njenog sređivanja.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Da sve bude interesantnije, Jovana je idealno sklopila trendove koje dele decenije i dodala im tračak dinamičnosti uz tetovaže preko pola ruke i upadljivim pirsingom na licu.

Jovanin primer je dokaz da je jedino stil večan, a sve drugo možete da kombinujete i menjate prateći lični osećaj.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram