One su sestre s najlepšim osmehom u Srbiji – kad im vidiš mamu, sve ti je jasno

Foto: Instagram/lepasvakidan/marinacosic

Sestre Ćosić privlače pažnju gde god se pojave.

Glumica Marina Ćosić, koju ste imali prilike da viđate u dosta domaćih serija ima stariju sestru Tamaru, koja je naša poznata influenserka.

Mlađa sestra je već proglašena jednom od najlepših i najdarovitijih mladih glumica, a stariju i ništa manje atraktivnu Tamaru, ekonomistkinju i autorku bloga “Lepa svaki dan”, na Instagramu prati skoro 140.000 ljudi.

Poznate sestre često dele zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a pored lepote, obe imaju uspešne karijere i rade poslove koje vole i koji ih ispunjavaju.

Tamara je završila ekonomiju, ali zbog velike ljubavi prema kozmetici i šminki rešila je da završi kurs za profesionalnog šminkera. Uz studiranje je počela i da radi kao šminkerka i, malo pomalo, dobila je posao u jednoj velikoj kozmetičkoj kući.

Ona je danas jedna od naših najpoznatijih bjuti influenserki.

Marina je već u srednjoj školi osetila da će gluma biti njen životni poziv. Na drugoj godini se učlanila u dramsku sekciju i već posle prve predstave shvatila da je to nešto što je istinski privlači.

Ona je danas, zahvaljujući ulogama u poznatim domaćim serijama, postala jedna od najpopularnijih mladih glumica.

Poznate sestre nasledile su lepotu od mame Stele Karl Ćosić, koja je diplomirana ekonomistkinja, žena koja je nakon dvadesetogodišnjeg staža u privredi, razvila koučing praksu.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram