Omiljene farmerke Viktorije Bekam mnogi nikad ne bi obukli

Viktorija Bekam
Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Viktorija Bekam je svojim obožavaocima na mrežama predstavila pred-prolećnu kolekciju za 2021. godinu, a posebno je izdvojila jedan model farmerki koji se mnogima sa klasičnim stilom možda neće svideti.

„Zabavna je, puna duha, razigranih tekstura, sjajnog džinsa i snažnih posveta glamuru sedamdesetih. Vrlo je nosiva i dovoljno svečana. Nadam se da ćete je voleti onoliko koliko je ja volim“, napisala je dizajnerka na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tamo je sa fanovima podelila i svoje omiljene komade iz nove kolekcije. Među njima se našao efektni pleteni pulover s prugama u devet različitih boja, ali i nezaobilazne farmerke sa neobičnim detaljem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


I pre nego što je postala dizajnerka, Viktorija je obožavala dugačke farmerke koje prekrivaju obuću, pa nije čudo što je i u svoju kolekciju uvrstila takav model, podseća Zadovoljna.hr.

Pročitaj i:

Upravo su ove ekstra druge farmerke trapez kroja njen osobni favorit iz kolekcije. Model visokog struka ima upečatljive džepove u kontrastnoj nijansi i krojem definitivno evocira razdoblje 70-ih kada su trapezice bile na vrhuncu popularnosti.

Međutim, neki korisnici Instagrama odmah su dizajnerki uputili kritike zbog ovog modela koji im se nikako nije dopao.

Kako se vama čini?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram