Obuća koju većina žena ni u ludilu ne bi nosila uz trenerku

Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker cipele
Sara Džesika Parker Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, glumica Sara Džesika Parker postala je nova modna ikona, a svoj uspeh je dodatno materijalizovala stvaranjem uspešnog modnog brenda. Sara je 2014. godine pokrenula liniju obuće pod nazivom SJP Collection koja se prodavala u robnoj kući Nordstrom.

U međuvremenu se proširila na druga prodajna mesta, otvorila sopstvenu prodavnicu obuće u Njujorku, a ponuda proizvoda je porasla, pa sada na službenoj veb prodavnici možete nabaviti razne dodatke sa potpisom SJP, piše zadovoljna.hr.

Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker cipele
Foto: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

„Kolekcija koju nudimo s pažnjom uključuje cipele koje nazivamo zimzeleni modeli i njihov dizajn uvek ostaje i mi ih samo dopunjujemo varijantama u novoj boji, a nudimo i ekskluzivne modele koje ne možete pronaći nigde drugde“, rekla je Sara.

Ona je najbolja reklama za cipele svog brenda jer ih skoro nikad ne skida. Nosi ih u većini prilika, od svečanih događaja do odlaska u prodavnicu. Zato ih nosi na snimanju serije „I baš tako“ ponovnog pokretanja kultnog „Seks i grada“.

Ne samo da ih nosi u svim prilikama, već ih i kombinuje sa svim komadima odeće, uključujući – trenerku.

Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker cipele
Sara Džesika Parker Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uparivanje trenerke i cipela na petu još uvek je nezamislivo za većinu žena, iako ova kombinacija odavno nije ništa novo i neočekivano.

Sara je na set stigla u modelu pod nazivom „Tartt Pierce“, beloj varijanti srebrnog modela „Tartt“ koji je jedan od najpopularnijih u njenoj kolekciji.

Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker cipele
Sara Džesika Parker Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Cipela sa blok petom visokom pet centimetara i širokim kaišem preko gležnja zaista je udobna za nošenje, pa ne čudi što Sara obožava ovaj model.