„Umočeni nokti“ su letnji trend koji ćete obožavati

Moda i lepota 28. jul 202007:10 > 11. maj 2021 12:11
nokti; leto; plaža
Foto: Raphael Buchler / ImageSource / Profimedia

Instagram je osvojio novi trend u manikiru, koji većina može da uradi sama, u kućnim uslovima - ali će nekima izgledati neuredno.

Ako ste ovog leta u potrazi za lakim idejama za manikir koje možete da uradite sami, možda će vam se dopasti novi trend: nokti nalakirani „do pola“.

Izgleda sasvim čudno: kao da ste polovinu nokta „umočili“ u lak, dok se druga polovina uopšte ne lakira. U pitanju je minimalistički izgled manikira, koji će nekima upravo zbog „nedovršenosti“ izgledati malo neuredno.

Kako se sređujemo ovog leta:

Prema Sireti Ejron, koja stoji iza brenda lakova za nokte LeChat Nails, ono što je najvažnije da bi ovaj manikir dobro izgledao je linija koja razdvaja lakirani i nelakirani deo. Ta linija mora da bude „oštra“ i precizna, da ne bi nokat izgledao kao da ste oljuštili lak.

„Nalakirajte nokat od pola nokta do vrha. Zatim, da biste stvorili savršenu liniju između boje i nenalakrianog prostora, koristite malu četkicu – četka za senke će poslužiti – namočite je u sredstvo za uklanjanje laka i pređite ga preko razdelne linije svakog nokta“, objašnjava Ejron za Refinery 29.

Što se tiče boje, možete je jednostavno koristiti jedan lak, a recimo svaki drugi nokat nalakirati nekim šljokičavim lakom, jer je ove sezone trend i imati različito nalakirane nokre na jednoj ruci.

Evo inspiracije za ovaj trend:

View this post on Instagram

Currently: a matte fall palette ?

A post shared by Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman) on

View this post on Instagram

Dipped for Alisha…….. Gel nail art Bronze ✨

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails) on

View this post on Instagram

Ombré ? @hannahbronfman #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram