Nova slika nova bruka: Napali Anu da je mršavija od Anđeline

Moda i lepota 01. jan 202109:38 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Twitter/Ana Ivanovic

Najlepša srpska teniserka Ana Ivanović objavila je fotografiju u glamuroznoj haljini u kojoj je dočekala Novu godinu - ali ponovo se susrela sa lošim komentarima.

Izgled svake poznate ličnosti do detalja se secira u društvu, medijima, na trač partijama… Zato se mnogi čude kada neko malo odmakne od savršene, nedostižne vizije ženskog tela – mnogi su recimo napadali Lanu del Rej zato što se ugojila.

Pročitajte još:

Višak kilograma je nedopustiv, ali takođe ne valja ni kada mnogo smršate – to nam je pokazao slučaj Ane Nikolić. Komentari ispod njenih Instagram slika dokaz su da žena nikad ne valja.

Nešto slično doživela je srpska lepotica Ana Ivanović, koja se opet našla na meti loših komentara. Nedavno su se ispod njene fotografije na katolički Božić nizali zajedljivi komentari – ružna slika Srbije.

Sada se to dogodilo opet. Ana je objavila fotografiju sebe u crnoj asimetričnoj haljini, koju je uparila uz metalik sandale – odlučila je da uprkos svemu zablista za doček. I zaista je izgledala fenomenalno.

Ipak, dobila je par opaski o svojoj figuri – brinu se da je premršava.

Evo tih komentara:

*

*

*

*

*

Ruku na srce, većina njih je jednostavno čestitala Ani, međutim treba ukazati da niko ne bi trebalo da ovaj način da komentariše bilo čiji izgled.

Poznate ličnosti su izloženije stalnoj analizi njihovog izgleda, ali to na svojoj koži svakodnevno doživljava mnogo žena.

Sve to utiče na naš odnos prema telu, koji je veoma važan za kvalitetan, zdrav i ispunjen život.

Zato, neka nam jedna od novogodišnjih odluka bude da budemo ljubazniji, da ne zabijamo nos tamo gde nam nije mesto – i da zaista prestanemo sa komentarima tuđeg izgleda i života.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram