Nova oaza lepote je otvorena na Vračaru

Marko Petrović

Ekskluzivan frizerski studio sa Redken proizvodima i vrhunskom ekspertizom.

U prisustvu odabranih zvanica, sinoć je otvoren Studio White Belgrade by Marija Prijović, smešten u srcu Beograda, na adresi Požarevačka 5, Vračar. Ovaj studio je brzo postao epicentar lepote i stilizovanja, a očaravajuća atmosfera je učinila da svaki posetilac doživi trenutak apsolutnog luksuza.

Marko Petrović

Marija Prijović, koja je stekla svoju reputaciju kao ekspertkinja za negu kose, okupila je tim renomiranih stručnjaka kako bi stvorila studio koji će promeniti vašu percepciju posete frizeru. Sa decenijama iskustva, mnoštvom zadovoljnih klijenata i strašću prema savršenom izgledu kose, Marija i njen tim obećavaju da će svaka poseta Studio White Belgrade biti nezaboravna.

Marko Petrović

Jedan od ključnih razloga zbog kojih je Studio White Belgrade poseban je Marijina posvećenost kvalitetu. Ona koristi Redken preparate, koji su poznati po svojoj efikasnosti i koji su sinonim za zdravu i lepu kosu. Marija Prijović brine o kosi svojih klijenata na najbolji mogući način, a pored toga, poznata je kao istaknuta ekspertkinja za plavu kosu.

Marko Petrović

„Otvorili smo Studio White Belgrade sa namerom da stvorimo mesto gde se kvalitet i luksuz susreću sa strašću i ekspertizom. Želimo da svaki naš klijent ode odavde osećajući se posebno i zadovoljno.“ izjavila je Marija Prijović na otvaranju.

Marko Petrović

U ovom salonu, gosti se osećaju kao deo ekskluzivne zajednice. Atmosfera i pažnja prema svakom klijentu čine ovu oazu neprocenjivom.