Nova boja kose Kim Kardašijan je svetski trend u najavi

Moda i lepota 25. feb 202015:01 > 11. maj 2021 12:12
Kim Kardašijan; Foto: Profimedia.rs

"Bronde" (kombinacija engleskih reči "blonde" i "brunette", koje označavaju plavušu i brinetu) nije novi trend, ali će, po svemu sudeći, ovog proleća doživeti svoj vrhunac, i to zahvaljujući Kim Kardašijan.

Rijaliti zvezda je nedavno na Instagramu podelila nekoliko slika sa novom bojom kose, koja nije ni plava, ni braon, nego neka idealna kombinacije obe, sa zlatnim odsjajem.

Kim Kardašijan, Foto: Instagram

Odmah su joj se priključile sestre Kloi i Kajli, sa veoma sličnim nijansama, a brojni američki mediji su ovu boju već proglasili sledećim velikim trendom.

Kajli Džener
Kajli Džener sa bronde kosom; Foto: Profimedia.rs

Svetlije nijanse su tradicionalno popularnije na proleće i leto, a topla kombinacija nekoliko nijansi plavih boja sa braon podlogom je idealna za prelaz iz tamnije u svetliju boju. Bronde je već duže vremena jedan od popularnijih stilova farbanja, a najbolji rezultati se postižu na kosi koja je prirodno braon, i sa pramenovima u tonovima koji odgovaraju vešem tonu kože i same kose.

Iako se vrlo brzo ispostavilo, baš kao što su svi i nagađali, da Kardašijanke zapravo nose perike, teško da će to sprečiti da bronde nijanse zavladaju ulicama svetskih metropola ove sezone. I ne treba, jer izgledaju prelepo, a pritom su i lake za održavanje.