Nostalgična trendi frizura koju ćemo viđati celo leto

Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kikice su ponovo u trendu, ali na jedna određen način.

Osim novih trendova postoje i nostalgični trendovi koji su u stalnom povratku. U svetu frizura jedan od prvih nostalgičnih trendova koji su se vratili bile su leptir kopče za kosu, a zatim trake, odnosno popularni rajfovi. Jedan od najnovijih trendova su mini-pletenice, poznatije kao baby braids.

Ove pletenice podsećaju na one koje su nosile sve it djevojke 90-ih godina, a njihov povratak ne čudi s obzirom na to da odlično uokviruju lice.

Mini-pletenice najnoviji su trend koji je zavladao internetom. Ove tanke, male pletenice obično su oblikovane pomoću pramenova koji uokviruju lice. One ne samo da dodaju još jedan sloj svakoj frizuri već i dodaju malo teksture vašoj kosi. Možda je najbolji deo ove frizure to što izgleda sjajno na svim tipovima i dužinama kose, piše Journal.hr.

Osim što ove mini-pletenice uokviruju vaše lice, takođe ih možete nositi i po celoj kosi. Baby braids je trend koji nose i naše poznate devojke poput Hejli Biber, Kendal Džener, Margo Robi i Dua Lipe. Možemo reći kako je ovo jedan od onih trendova koje ćemo nositi celo leto.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram