Jovana iz Survivora nije slučajno „Pokahontas“ – njene frizure su čista čarolija

Jovana Tomić Survivor
Foto: Nova S/video

Ako imagte dugu kosu i pitate se kako da je stilizujete - Jovana daje ideje.

Jovanu Tomić u Suvivoru zovu Pokahontas i to ne bezveze. Njen ten, karakteristične crte lica i prelepa duga smeđa kosa definitivno je čine posebnom i nalik ovoj Diznijevoj junakinji.

Iako je vrućina, pogotovo tamo na Dominikani, ona uglavnom svoju prelepu kosu drži puštenom, a realno, bilo bi i šteta takvu kosu držati vezanu u punđi. Ona zato podigne samo prednji deo kose i veže ili zakači kako bi ostatak slobodno padao. S obzirom na to da je tamo poprilično vlažno, njoj se verovatno kosa uvija sama od sebe.

Ali, vi možete napraviti ovakvu frizuru vrlo lako. Kada operete kosu, prosušite je i i dobro osušite teme, a krajeve ostatak kose ostavite blago vlažni. Zatim podelite kosu na dva dela i ispletite dve pletenice. Prespavajte sa tom frizurom i ujutru, kada otpletete kosu, videćete da ste postigli ovakav efekat.

Ipak, ako se spremate više za neku možda žurku na plaži ili bazenu, Jovana ima verziju i za to.

Naime, ona je šiške odvojila od ostatka kose i isplela ih u dve sitne pletenice. Ono što je posebno interesantno jeste da je na te male pletenice okačila priveske i tako, kao čarolijom, je brzo od dosadne frizure neke pretvorena u nešto što svi želimo da probamo.

A, ako vam je ipak vrućina i želite kosu da vežete u pletenicu- nemojte biti dosadne. Jovana u ovom videu ima top verziju pletenice na stranu za koju su vam potrebna samo jednagumica i ukrasni konac ili možete da napravite i svoju verziju sa nekom tankom ukrasnom trakom.

Ona je koristeći se tim koncem ukrasila svoju pletenicu i dala joj pravi ‘survajvorski’ luk – koji je odličan i ako ste spremne za aktivan dan.

Naravno, ne smemo zaboraviti i frizuru, koja je sudeći po fotografijama na njenom Instagram profilu, ona u stvarnom životu najviše nosi kosu puštenu i ravnu.

Kao prava Pokahontas.

***

Bonus video: Jovana koketira s muškarcima u Survivoru

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram