Nikolija otkrila istinu o svojim plastičnim operacijama i morate da je čujete

nikolija
Foto: Printscreen/TikTok/@nikolijaofficial

Poruka o kojoj se priča.

Pevačica Nikolija Jovanović upravo je progovrila u videu na TikToku o estetskim zahvatima i taj njen snimak je privukao veliku pažnju.

A šta kaže Nikolija o korekcijama lica?

Za početak, ona moli sve da ne zloupotrebe taj njen video i ne komentarišu da li je lepa ili ružna jer to nije tema. Ona je, kako kaže, samo želela da podeli sa svima kako se oseća povodom estetskih korekcija.

„Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga“, priznala je Nikolija.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound – nikolijaofficial

Osim grudi, ona je imala još korekcija na svom telu, a između ostalog, ispričala je šta je uradila sa usnama.

„Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila koliko je bilo moguće su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile.“

Tako je Nikolija jedna od retkih koje su javno detaljno otkrile šta su korigovale na sebi, ali i zbog čega se kaju i kakav danas odnos imaju prema prirodnoj lepoti.

I baš zbog toga njoj sada stiže nebrojeno poruka podrške.

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram