„Podmukle” estetske korekcije zbog kojih zvezde izgledaju bolje od nas

foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Mnoge slavne ličnosti se još u mladosti odlučuju na estetske korekcije svog izgleda koje deluju potpuno neprimetno.

Ako vam se često čini da popularne zvezde, modeli i glumice izgledaju nestvarno dobro, večno mlado i bolje od svih nas, niste ludi i osećaj vas ne vara.

Apsolutno je tačno da izgledaju poprilično nestvarno lepo, ali nemojte da se brinete nije do genetike, za taj izgled su više zadužene razne estetkse korekcije čiji rezultat neistreniranom oku deluje potpuno neprimetno.

Poznata Influenserka, Dana Omari, je na svom Instagram nalogu poprilično posvećena pronalaženju razlika u izgledu zvezda koje često javno vole da izjavljuju kako se nikada nisu podvrgle plastičnoj hirurgiji.

Ali, ako nisu, kako onda da opravdamo sve te noseve koji su se suzili i smanjili, drugačiji obllik očiju i zanosne obline koje su se najednom pojavile.

Ariana Grande je tako provaljena da je radila takozvani „konjski rep fejslifting“

Ako ste mislili da je ova procedura rezervisana samo za klijente određenih godina, grdno se varate. Mnoge mlade zvezde su se podvrgle ovoj operaciji koja je svoje ime dobila zato što ima efekat  jasnog povlačenja kože na jagodičnim kostima kao da ste zavezale visok konjski rep.

Omari sumnja da je se ovoj operaciji pored Ariane podvrgla i Bela Hadid, a kaže da „kad se ova procedura izvodi na mladoj koži koja se još uvek nije opustila, onda ona povlači kožu iznad njene prirodne pozicije i na taj način dobijate taj mačkasti izgled.“

Bela Hadid  i Kendal Džener, su obe, prema Omari izvele „fox eye lift“ ili kantoplastiju u kojoj se krajevi očiju sređuju operacijom, ovu proceduru uglavnom prati sa operativnim liftom obrva koji u kombinaciji sa fox eye liftingom čini da oko ima promenjen i izdužen oblik kao i da deluje veće.

Bela Hadid Foto:Angela Weiss / AFP / Profimedia/Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia

Postoji i neinvazivan način ove procedure koji daje slične efekte, i Omari smatra da su se mnoge zvezde podvrgle ovom načinu ulepšavanja.

Jedna od operacija koja je takođe vrlo popularna u Holivudu, a koja često može da prođe neopaženo je transplantacija kose. Mašin Gan Keli koji ima 31 godinu se skoro povrgao ovom estetskom pomagalu.

Ova operacija funkcioniše po principu da presađuje folikule dlake sa jednog mesta vaše glave na drugi, problem je što deluje dosta neprirodno jer presade mnogo više folikula dlake nego što je potrebno pa tako kosa deluje mnogo gušće nego što je ranije izgledala.

Za Kendal Džener Omari predpostavlja da se podvrgla proceduri koja pomaže u postizanju izgleda peščanog sata uz pomoć inekcija dermalnog filera koji se zove Skulptra.

Omari je rekla „ovo funkcioniše po sličnom principu kao fileri za usne, ali takođe nagrađuje i stvara dodatni kolagen pa tako utiče na veličinu i oblik, a efekat traje tri godine.“

Problem sa ovom procedurom je u tome što je dosta skupa, pa zato Omari predpostavlja da neko iz porodice Kardašijan ima sredstava da se s vremena na vreme podvrgne ovoj proceduri.

Kendal Džener je priodno tanka i bez naglašenih oblina, pa zato Omari smatra da je njen peščani sat izgled pun oblina na dosta mršavom telu rezultat ovih operacija, piše Newyorkpost.

Foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia; Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram