Neverovatna transformacija žene koja je odustala od života

Zohrina transformacija Foto: Youtube printscreen / UKTVTUBE

Zohra je majka četvoro dece koja je pretrpela težak razvod braka, koji je trajao 34 godine. Zbog brige o deci i svog napornog posla, potpuno je zapustila svoj fizički izgled i negu o sebi. U britanskoj emisiji "Deset godina mlađa" doživela je neverovatnu transformaciju.

Ideja ove britanske emisije je da obične žene podmladi i učini da se ponovo osećaju dobro u svojoj koži.

Zohra (58) iz Jorkšira je naglo i ubrzano ostarila jer je svake noći spavala samo četiri sata. Naime, ona je radila duge smene kao negovateljica, istovremeno podižući četvoro dece i brinući se o domaćinstvu.

Ali nakon što je napustila muža, odlučila je da uradi nešto dobro za sebe – u okviru emisije Channel 5 sastala se sa stomatologom i stručnjakom za kožu, kao i vrhunskim frizerom i stilistom.

Zohrina transformacija Foto: Youtube printscreen /
UKTVTUBE

Pre transformacije, Zohra je voditeljki objasnila:

„Čuvala sam svoju decu, bilo je veoma stresno. Suprug nije bio zainteresovan za mene, osećala sam se pomalo izgubljeno. Radio sam duge sate i nisam se brinula o sebi. Kada sam donela odluku da napustim muža, bio je to početak mog drugog dela života. Ali nemam samopouzdanja da izlazim. Tokom karantina nisam videla nikoga od svoje porodice, osećala sam se zaista tužno i bespomoćno. Izgleda da sam izgubila vezu sa svetom. Bili su to najteži i najstrašniji dani u mom životu, bila sam razvedna i živela sama, a zatim sam morala da se izolujem tri meseca. To me je naučilo da je život kratak i želim da ga iskoristim maksimalno i krenem u novi početak“.

Dok stomatologa je sredila razamake između donjih zuba, a kod kozmetičara je dobila tretman kolagenom. Takođe, specijalista za kosu joj je prepisao poseban šampon protiv opadanja dlaka u menopauzi.

Zohrina transformacija Foto: Youtube printscreen /
UKTVTUBE

Najzad, kada je konačno videla transformaciju svog izgleda, Zohra se zaista osetila 10 godina mlađa.

Zohrina transformacija Foto: Youtube printscreen /
UKTVTUBE

*

***

Bonus video: Kako do pozitivnih misli

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram