Prelepe fotografije sa venčanja dvoje beskućnika

Venčanje beskućnika
Venčanje beskućnika; Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Fotografije venčanja para beskućnika osvajaju svet kao dirljiv podsetnik da je istinska ljubav još moćnija u teškim vremenima.

Rozalin Ferer (50) i Romer Basko (55) iz provincije Pampanga na Filipinima skoro 25 godina su zajedno. Žive sa svojih šestoro dece u kolibici i muče se da ih prehrane skupljajući sekundarne sirovine. Nikad nisu imali ni vremena ni sredstava da svoju vezu ozvaniče, ali ljubavi im nije nedostajalo.

Par beskućnika
Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Pročitajte još:

A onda su, igrom slučaja, naleteli na Ričarda Strandza, vlasnika frizerskog salona, koji je, dirnut činjenicom da su tako dugo zajedno a ne mogu da priušte ni skromno venčanje, odlučio da skupi tim koji će im pomoći u tome.

Pomogao im je da obezbede papire za dozvolu da se venčaju, a plan je da finansira i crkveno venčanje.

U međuvremenu, nastale su fotografije na kojima su Rozalin i Romer transformisani u nasmejani par s pozivnica za venčanje.

Venčanje beskućnika
Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

„Nekad sam sanjala venčanje, ali tad sam bila devojčica. Odavno mi to nije više na umu. Nikad nismo imali dovoljno novca i samo smo razmišljali o tome da obezbedimo dovoljno hrane za taj dan. Tako sam zahvalna što se ovo dešava“, priznala je Rozalin, koja je s osmehom pozirala u raskošnoj venčanici, s dugačkim velom i buketom uz ljubav svog života… I u kontrastu sa svojom tužnom svakodnevicom.

 

<
View this post on Instagram

 

A post shared by Rab4Love Studios (@rab4love)

*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rab4Love Studios (@rab4love)


*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachelle Seysey (@iamrachelleagoc)

*

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram