Neverovatna priča o nestaloj venčanici koja je završila dva metra ispod zemlje

Moda i lepota 05. jul 202222:19 > 22:20
Venčanica
Foto: Darren Lehane / Alamy / Alamy / Profimedia

Možete li zamisliti da ste već odabrali haljinu, kupili je i spremili i onda - odjednom je nigde nema!

To se stvarno dogodilo jednoj budućoj mladi i priča je prilično dramatična i smešna. Vlasnica radnje za svečane haljine koja je prodala haljinu ženi našla se usred porodične drame i ispričala je svaki detalj priče na svom TikToku, gde je prvi deo pogledalo skoro šest miliona ljudi.

TikTokerka Kasija ima butik u Čikagu u kom prodaje venčanice, haljine za maturske večeri i haljine za deveruše. U poslu je od 2001. godine i preduzetnica je mislila da je sve videla, ali još jednom se iznenadila.

Sve je počelo vrlo zbunjujućim telefonskim pozivom. Bio je to mladoženja, koji je bio gotovo u suzama, pitajući je može li pronaći narudžbu venčanice svoje verenice i prepraviti je. Situacija se činila prilično sumnjivom jer mladoženja nije znao ništa o haljini, ali ju je jako želeo preurediti. Kasiji je prvo na pamet palo da je neko želi prevariti ili našaliti se s njom, ali mladoženja je dao ime mlade i zapravo je pronašla tu narudžbu.

Kasija se tada zapitala treba li haljinu možda prepraviti, mladoženja se zbunio, a Kasija nije stigla ni objasniti mu šta to znači kad ju je mladoženja prekinuo i uverio da mu treba potpuno nova venčanica, jer više nema haljine koja bi se mogla prepraviti.

@kasias_bridal #storytime #weddinghorrorstory #weddingtok #weddingtiktok #drama #bridaltok #bridaltiktok #wedding #weddingdress #weddingdrama #kasiasbridal ♬ original sound - Kasia's Bridal

Vlasnica butika nazvala je proizvođača kako bi pitala mogu li napraviti novu venčanicu na vreme za venčanje, koje je trebalo biti pet meseci od tog poziva. Nažalost, to nije bilo dovoljno vremena, jer je haljina bila po meri, zbog čega se mladoženja tako jako rasplakao da nije mogao govoriti pa se javio brat verenice.

U ovom trenutku Kasija je bila jako zabrinuta i pitala se šta se događa, pa je pitala brata je li sve u redu s mladom i šta se dogodilo s haljinom. Verovatno je u ženinoj glavi bilo puno misli o tome šta je sve moglo poći po zlu, ali nije bila spremna za istinu.

Brat je počeo objašnjavati neverovatni problem u kojem su se našli, dajući kontekst o tome zašto venčanice više nema. Mlada ju je dala svojoj mami, koja je potom stavila u ormar koji niko drugi ne koristi kako bi haljina bila sigurna.

No, kad im je baka umrla, on i mladoženja morali su otići do ormara kako bi pronašli bakinu venčanicu, jer je ona želela biti sahranjena u njoj, budući da je njen muž sahranjen u svom svadbenom smokingu.

Verovatno vam je jasno u kom smeru ovo vodi. Mladoženja i njegov budući šurak otvorili su ormar, videli haljinu koja visi i pretpostavili da je to ta venčanica koja im treba. Nisu znali da je bakina venčanica u kutiji ispod venčanice obešene u ormaru i tu koju su videli, koja je visila, su dali pogrebnom poduzeću.

Nitko nije primetio da je baka obučena u novu venčanicu, jer je kovčeg bio zatvoren. Baka je umrla teško bolesna, a porodica nije htela da ljudi vide kako je na kraju izgledala.

Luda priča, zar ne? Što je još luđe, mlada nije znala, a mladoženja je pokušavao zameniti haljinu, a da ona ne sazna. Dve nedelje nakon sahrane mama od mlade je otkrila da nema venčanice i onda se i ona uključila u priču. Sve vreme vlasnica butika je pokušavala nadoknaditi sahranjenu venčanicu.

Zbog vremenskih ograničenja i zbog toga što se to dešavalo na kraju pandemije, proizvođač nije mogao napraviti istu haljinu na vreme, pa je Kasija razmišljala o načinima na koje bi mogla uzeti sličnu haljinu i na njoj napraviti potrebne prepravke kako bi bila slična onoj pravoj venčanici. Ali, nije bilo dovoljno vremena, što je značilo da će mlada primetiti da nema venčanice.

Srećom, porodica je imala puno razumevanja i shvatila je da će mlada primetiti da haljina ionako nije ista, pa su joj odlučili reći šta se dogodilo i jednostavno se prepustiti njenoj milosti.

Kasiji je laknulo, jer možete zamisliti koliko je bilo stresno prećutati takve informacije svojoj klijentkinji, iako su svi to radili kako bi mladu usrećili. Laknulo joj je kad ju je mlada nazvala dan nakon što je razgovarala s mamom i mladoženjom.

Ispostavilo se da je mlada želela da haljina bude nekoliko brojeva veća jer je zapravo bila trudna. Kasija je bila srećna zbog mlade, ali budući da je haljina bila u stilu sirene, nije se mogla toliko menjati. Mlada uopšte nije bila uznemirena i rado je izabrala drugu venčanicu.

Nije bila ljuta ni zbog toga što je njena baka sahranjena u njenoj venčanici. Kasija je rekla kako je mlada reagovala jako mirno i da smatra da je njena reakcija bila fenomenalna uzevši u obzir grešku koja se dogodila, prenosi 24sata.hr.

 

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram