Nevaljali detalj kojim je Irina Šajk klasično odelo pretvorila u čist seksepil

Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najlepših manekenki sveta, Irina Šajk, snimljena je u šetnji sa ćerkom, šestogodišnjom Leom De Sen i njihovim kućnim ljubimcem.

Za ovu priliku, Irina je odabrala look koji odiše sportskom elegancijom – široko, ali elegantno odelo sastavljeno od maslinastozelenih pantalona i sakoa u istoj boji uz Nike patike. Ona je celu kombinaciju ponela na ležeran način, te se stilizovanje svelo na Ray Ban naočare, malo zlatnog nakita i zasukane rukave, koji su upotpunili kežual efekat.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dozu seksepila je postigla uz pomoć malog crnog brusa – a to je bio i jedini komad koji je nosila ispod blejzera.

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče frizure, ona je naizmenično puštala kosu i vezivala je u „na brzinu“ skupljen rep – baš kao i svaka druga mama u šetnji sa detetom.

Da podsetimo, Irina Šajk i Bredli Kuper su dobili Lenu 2017. nakon dve godine zabavljanja.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se rastao 2019. uz odluku da nastave da dele zajedničko starateljstvo, kao i da oboje nastave da žive u Njujorku kako bi olakšali zajedničko roditeljstvo.

Poznati glumac i manekenka su čak odlučili i da žive samo nekoliko blokova jedan od drugog u Grinič Vilidžu, kako bi Lea što manje osećala nedostatak jednog od roditelja.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„On je posvećen i uvek prisutan tata – bez dadilje“, rekla je Irina. „Lea je bila na odmoru sa njim skoro dve nedelje – nisam ih zvala ni jednom.“

U nedavnom intervjuu za Elle, Irina je objasnila da ona i Bredli „uvek nađu način“ da usklade svoje rasporede sa roditeljskim obavezama.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„On je najbolji tata o kakvom smo Lea i ja samo mogli da sanjamo. Uvek funkcioniše sve, ali uvek funkcioniše jer se mi trudimo“, rekla je ona.

Irina, koja potiče iz industrijskog sovjetskog grada u podnožju Urala, rekla je da se ona i Bredli nadaju da će ćerki obezbediti tradicionalno i normalno vaspitanje, uprkos činjenici da su oboje poznate ličnosti, pošto su oboje i sami imali „normalno poreklo“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram