Sara Džesika Parker došla na crveni tepih u dve različite sandale – i izgledaju fantastično!

NDZ / StarMax / Profimedia

To može samo ona.

Sara Džesika Parker pojavila se na gala događaju koje se održao u pozorištu u njujorškom Linkoln centru ruku pod ruku sa suprugom glumcem Metjuom Broderikom.

Slavna glumica uživala je u večeri baleta, a za ovu priliku ponela je svečanu crnu toaletu. Ova balerina haljina ima otkrivena ramena i rukave tri četvrt kao prorez po sredini gornjeg dela i podseća na nekoliko modela koje je nosila u seriji „Seks i grad“.

Donji deo toalete obogaćen je velikom količinom tila, a svečani stajling glumica je podigla dugačkom satenskom trakom u kosi koja seže gotovo do poda i svetlucavom srebrnom torbom.

Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naročito zanimljive bile su njene cipele, satenske sandale različite boje. U pitanju je model „Dish“ njenog brenda SJP by „Sarah Jessica Parker“. Ovaj model je poseban po tome što jedan par cipela dolazi u različitim bojama – jedna cipela je crna, a druga svetlo ljubičaste boje.

Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sandale imaju tanku visoku potpeticu i okruglu metalnu kopču ukrašenu svetlucavim kamenčićima, piše Kurir Stil.

Da podsetimo, druga sezona nastavka serije „Seks i grad“ stigla je ovog leta, a očekuje se i treća sezona.

Glavna zvezda serije „Seks i grad“ otkrila je detalje o nastavku serije pod nazivom “ „I tek tako…“ („And Just Like That…“).

„Zaista smo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili prisutni, načinima na koje smo pozvali glumce nazad. Bilo je stvarno zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično. Ali prvenstveno je bilo puno radosti“, rekla je glumica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram