Nepopularna transformacija Rene Zelveger u 10 fotki

Moda i lepota 16. apr 202107:27 > 11. maj 2021 12:09
Renee Zellweger
Rene Zelveger. Foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Rene Zelveger zapamtili smo kao prelepu plavušu iz filmova "Čikago", "Džeri Megvajer" i "Dnevnik Bridžit Džons", ali u poslednje vreme više se pominje kao primer preterivanja s plastičnom hirurgijom u Holivudu.

Mada je ušla među najbolje obučene žene crvenog tepiha na nedavnoj dodeli Bafta nagrada, fanove je iznenadilo preterano zategnuto, gotovo bezizražajno lice Rene Zelveger (51).

No, daleko od toga da je nesvesna svoje transformacije u jurnjavi za „večnom mladošću“ –  više puta je pričala kako bi je pogodili komentari o tome kako se izobličila.

Svojevremeno se u jednom intervjuu prisetila situacije u kojoj je slučajno čula šta ljudi pričaju o njoj dok je putovala vozom.

Pročitajte još:

„Pričali su o Holivudu i kako su holivudske dame glupe, posebno ona Rene Zelveger. ‘Kako je mogla to da uradi? Zašto bi otišla i tako izoperisala lice kao da se neće primetiti? Ne liči na sebe. Ne možeš to da radiš, odeš, i više ne izgledaš isto, jer mi očekujemo da ličiš na sebe’. Ustala sam i stala pored vrata čekajući da se otvore, muškarac je još pričao kako sam glupa. Podigao je pogled i rekao: ‘O bože, nisi…jesi! Oh, ali ti izgledaš isto kao nekad!’ A ja sam rekla: Da, baš smešno, zar ne?“, ispričala je Rene.

Ipak, verovatno ni ona sada ne bi mogla da kaže da izgleda kao nekad – evo kako je tekla njena transformacija od momenta kad smo je upoznali.

1995.

1999.

 

2001.

2004.

 

2010.

2012.

 

2014.

 

2017.

2019.

2020.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram