Neobičan kaput zbog kojeg je Jelena Gavrilović bila najelegantnija na premijeri „Munja“

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veče sjajnih modnih izdanja!

„Munje“ su opet u gradu – premijera nastavka kultnog filma održana je sinoć u Beogradu. Pored slavne glumačke ekipe prvog dela, koja se ponovo okupila, na premijeri su bile i brojne druge poznate ličnosti Srbije.

Među njima i Jelena Gavrilović, koja se istakla svojim elegantnim autfitom.

Glumica je na premijeru došla u neobičnom kaputu – pelerini, u večito popularnom pepito dezenu. Ispod je nosila klasičnu belu košulju, zbog koje je njen jarko crveni karmin još više došao do izražaja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena je pelerinu stilizovala crnim detaljima  – nosila je duge čizme, crni kaiš i elegantnu torbu.

Premijera u mts Dvorani je okupila staru i novu ekipu na crvenom tepihu na čelu sa rediteljem Rašom Andrićem, a publika koja više nije imala gde da stane u velikom holu, kao i u krcatoj sali – znak je da i nakon više od dve decenije interesovanje za „Munjama“ nije nimalo opalo.

Na kraju filma, glumačka ekipa je izašla na binu i poklonila se publici. Tri vodeće glumice „Munja“ takođe su zablistale. Maja Mandžuka je odabrala upečatljivo „Barbicore“ pink odelo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Vujović je nosila malu crnu haljinu s kojom nema greške.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

A Miona Marković je izgledala vrlo seksi u haljini sa potpuno prozirnim gornjim delom, koji otkriva grudnjak – dok je suknja lepršava i od tila.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

***

BONUS VIDEO: Komentarisanje autfita sa dodele Oskara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram