Maja Mandžuka u barbi roze haljinici je hodajuća munja – najveći hit su čarapice

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šik i trendi stajling.

Juče se u Beogradu održala konferencija za medije povodom nastavka filma „Munje“. Drugi deo kultnog filma – „Munje opet“ okupio je glumce iz prvog, a sve prisutne očarala je Maja Mandžuka koja se pojavila u roze toaleti.

Glumica je za ovaj događaj izabrala mini roze haljinu neobičnog kroja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haljina je pratila liniju tela, od struka se širila, dok je na gornjem delu imala beli detalj u obliku pravougaonika sa mašnom oko vrata. Najzanimljiviji su rukavi haljine koji su išli do laktova i imali atraktivne detalje, takođe u boji haljine.

Uz ovaj komad, glumica je obula bele dokolenice i crne ravne cipele. Ovakav izbor obuće i čarapa doprineo je Maji da izgleda šik i trendi, a čitava kombinacija odala je utisak devojačkog stila.

Haljina u Barbi fazonu lepo se uklopila uz Majinu dugu, plavu kosu, a takom čitave konferencije, glumica je bila vidno raspoložena i osmeh nije skidala s lica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, iz stare glumačke postave, nakon 23 godine nećemo gledati sve glumce. Nebojša Glogovac je preminuo, Zoran Cvijanović se ne vraća, a pored dobro poznatih lica, tu su i Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Miona Marković, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Ivana Šćepanović, Bojan Veljković, Miloš Đorđević, Zlatija Ocokoljić, Nikola Vujović, Stojša Oljačić, kao i reper Ivan Ivanović Đus.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram