Naši ulovi za Crni petak: Na ovih 10 dizajnerskih komada danas vredi potrošiti pare

Foto: zara.com/massimodutti.com/xyz.fashion/shoppster.rs

Olakšaćemo vam izbor.

Popusti za Crni petak počeli su ove godine ranije nego ikada. Stotine brendova i prodavaca su već početkom meseca izbacili ponude vredne pažnje. Ovo je zahtevalo i pretraživanje gomile online polica, kako stranih, tako i domaćih, kako bismo na samom ktaju napravili sažetak onih komada u koje zaista vredi investirati.

Kako ne biste zažalili što ste potrošili novac na još jedan odevni komad ili par obuće koji će završiti na dnu ormana, dobro promislite šta je ono što vam zaista treba. Samim tim treba uzeti u obzir kvalitetne i neprolazne komade od vune, lana ili sve ono što će nam trajati tokom celegodine ili nekoliko sezona. Mi smo krenuli od osnova, a dodali smo i po koju stvar koju nažalost ne možemo naći u prodavnicama u Srbiji, dostupne su online, ali njihov kvalitet i estetika opravdavaju i plaćanje carine. Pored toga, dodali smo i one bejzik i must have komade koje bi bilo super imati u svakom garderoberu.

Bez obzira da li tražite luksuzni poklon za voljenu osobu ili dizajnersku torbu za sebe, ova lista će vas usmeriti. Pronašli smo ba svašta – od omiljenih patika Kejt Midlton, do luksuzne bunde koja će vam trajati i nekoliko sezona.

Tu su i osnovni komadi poput crne dugačke suknje ili crne bluze. Naravno, kožne torbe, i manje i veće, nephodan su deo autfita, a za vas smo odabrali crnu klasiku, kao i poseban model sa krznom.

Još neke od stavki u koje vredi uložiti uvek su – kožna jakna i dobar vuneni kaput. Kvalitetni materijali i ravni krojevi su osnova capsule wardrobe trenda koji modni znalci sve više propagiraju.

Armani Exchange suknja, 13.713 dinara

Foto: shoppster.rs

Jw Anderson majica, 14.232 dinara

Foto: miamaya.online

Marella Annika torba, 16.152 dinara

Foto: miamaya.online

Mona jakna, 46.790 dinara

Foto: monaonline.com

Massimo Dutti kaput, 23.992 dinara

Foto: massimodutti.com

Zara čizme, 7.794 dinara

Foto: zara.com

Veja patike, 119 evra

Foto: farfetch.com

Zara Home spavaćica, 4.792 dinara

Foto: zarahome.com

Spyder Vida jakna, 39.192 dinara

Foto: beosport.com

Michael Kors bunda, 53.893 dinara

Foto: xyz.fashion

Kurt Geiger torba, 22.673 dinara

Foto: xyz.fashion

Massimo Dutti čizme, 15.192 dinara

Foto: massimodutti.com

Brunello Cucinelli mokasine, 100.580 dinara

Foto: fratelli.rs

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram