Naomi Kembel gola i bosa u metrou, na sebi ima – samo torbu

Naomi Kembel
Foto: Courtesy of NARS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre nekoliko dana Naomi Kembel je napunila 50 godina. U čast njenog rođendana modna kuća Valentino je objavila fotografije koje su napravljene prošle godine za jednu od kampanja. Na njima je Naomi gola i bosa u metrou, a "na sebi" ima samo Valentino torbu.

Fotografije koje je javnost tek sada videla su stajale u arhivi modne kuće Valentino. Na prvoj objavljenoj slici Naomi ne prekriva intimne delove tela torbom, pa je tu fotografiju Instagram uklonio.

I dizajner Pierpaolo Piccoli je objavio iste slike na svom profilu i objasnio je da su na snimanju bile preduzete sve neophodne bezbedonosne mere.

U komentarima na Tviteru ljudi su bili zbunjeni jer je Naomi poznata po tome da ima fobiju od bakterija, pa ih je zanimalo kako je ovo snimanje izvedeno.

Na jednoj uveličanoj slici koja nije obrađena se vidi da manekenka sedi na maramicama.

Pročitajte još:

Naomi je odana modnoj kući Valentino od ere supermodela, kada je aktivno sarađivala sa Valentinom Garavanijem, a danas i poslovno i privatno sa Pierpaolom Piccolijem. On je u svojoj objavi i čestitao rođendan Naomi.

„Srećan rođendan Naomi. Voleo bih da ovaj dan bude radostan i pun ljubavi, jer to zaslužuješ. Ti si posebna iz mnogo razloga, a najvažniji je za mene tvoja nesutrašivost, delikatna i saosećajna humanost. Hvala ti na prijateljstvu“, napisao je Piccoli.

Prošle godine Naomi se trijumfalno vratila na pistu baš na reviji Valentino. Njen defile se prepričavao nedeljama nakon toga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram