Naočare s AliExpressa i ostali modni biseri Konstrakte

Moda i lepota 07. mar 202221:14 > 21:23
Ana Đurić Konstrakta Foto: Instagram/konstrakta

Mnogi su očarani pobedom Konstrakte na takmičenju za pesmu Evrovizije, ali ona, pored toga što provocira svojim stihovima, pažnju privlači i odličnim modnim detaljima.

Sva je neobična, znamo je iz benda ‘Zemlja Gruva’, a svojim nesvakidašnjim i kul stilom, Konstrakta ostavlja snažan utisak.

Sigurno je da voli efektne odevne komade i aksesoare, i kada prođe pored vas – ne možete da je ne primetite.

Šarene šalvare i duks – što da ne? I velika srebrna ogrlica preko toga, i opet – što da ne? Ona to definitivno može da iznese.

Posebno su nas oduševile ove naočare za koje je napisala da su s AliExpressa. Nije ni važno odakle su, definitivno su detalj koji podiže svaku kombinaciju.

Pored ove velike, efektne srebrne ogrlice, moramo obratiti pažnju i na njenu šminku zbog koje deluje kao amazonska ratnica koja svoje bitke –  vodi na sceni.

Pobednica Beovizije ne nosi samo srebro, nego i zlato. Ova masivna ogrlica se odlično slaže uz veliki pojas sa metalnim detaljima u istoj boji.

Uz efektan nakit, tu su još jedne odlične naočare koje celu kombinaciju čine savršenom. Jedva čekamo da je vidimo u Torinu, tako originalnu i svoju.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram