Najveća misterija ženskog ormara nije to što nikad nemamo šta da obučemo – već kako nosimo brushaltere

Koliko brushaltera imate?

Treba da krenete negde, otvorite ormar i uhvati vas panika jer nemate šta da obučete – sigurno vam se to makar jednom desilo iako je u ormaru zapravo milion potencijalnih modnih kombinacija. Ali eto baš za tu priliku kao da ništa ne dolazi u obzir. Međutim, to izgleda nije najveća misterija ženskog ormara, već jedna vezana za bushaltere.

Tim pitanjem se na društvenim mrežama nedavno pozabavila Anja Stanišić, vrlo uspešna Novosađanka koja inače voli da pokreće diskusije o aktuelnim bjuti i modnim temama.

Ona je postavila interesantno pitanje – koliko grudnjaka zapravo nosite (ne odjednom nego ukupno), a koliko njih samo postoje u ormaru. I to je naišlo na neverovatan odjek – samo na društvenoj mreži X ovaj post ima skoro 100.000 pregleda.

Dakle, ima nešto u tome.

Reakcije žena pokazuju da većina nas ima tek dva, tri brushlatera koje zaista redovno nosi, a da u fioci čami još najmanje nekoliko koji eto – samo tako stoje.

Na Instagramu Anjina anketa to sve jasno pokazuje u brojkama.

Foto: Anja Stanišić/Instagram

Čak 73 odsto onih koje su učestvovale u anketi kaže da nosi dva do četiri brusa, a ima gomilu; 22 odsto kaže da ima malo i sve koristi, a tek pet odsto kaže da ima mnogo i sve nosi.

A šta je mogući razlog?

Da li vi bruseve gomilate jer se ispostavi da vam ipak ne odgovara onaj koji ste kupili, a to shvatite tek kasnije ili brus kupite samo što je lep na oko? Da li se u šopingu možda vodite onim da će nekad zatrebati, a onda ga ne obučete nijednom? Ili vam je možda žao da se brusa rešite iako je odavno iznošen, ali je udoban?

Činjenica je da je svaka od nas imala situaciju da kupi prelep, često i skup brushalter, a posle prvog nošenja se ispostavi da je neudoban, seče, bode. Nekada se čini da grudnjake prave vanzemaljci, a ne ljudi jer koliko god se trudili da nam objasne kako su napokon napravili savršen brus koji je najbolji prijatelj ženskoj anatomiji – uspeju da omanu. Zato kad nađemo onaj jedan zaista udoban, samo njega nosimo. I bolje da ne pominjemo onu već izlizanu rečenicu – 80 odsto žena ne kupuje adekvatnu veličinu brusa. Nisu žene krive što ne postoji univerzalna standardizacija već su veličine intelektualna svojina brenda. Evo nas uveliko u 21. veku, sve ide napred, tehnologija kida, a i dalje se muče da naprave udoban brushalter. Želimo vam da u sledećoj godini svaki koji kupite bude savršen i da ih sve nosite u veselju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram