Najtraženija zimska haljina vredi kao 10 drugih

Bela Hadid
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hit zimska haljina koja već dominira na ulicama, ali i na Instagram profilima modnih influenserki je savršeno legla u vremenu u kom nam, čak i kad je odeća u pitanju treba - uteha.

Početak ove zime nije kao svaki drugi. Dok s jedne strane čežnjivo razmišljamo o tome koliko nam fali da se skockamo, obučemo najelegantnije što imamo u garderoberu i sa ful šminkom izađemo u grad, s druge smo prihvatili takozvanu udobnu modu. Taman posla da nas u vreme pandemije i očaja još i garderoba žulja, sputava, bude neudobna.

Pročitajte još:

Već mesecima smo svedoci promena u modi i navike su nam se promenile. Lako ćemo se vratiti na staro, ali za sad se ušuškavamo, grejemo, cepamo trenerke, patike, tople džempere.

Zbog svega toga džemper haljina koja je hit ove sezone i nije veliko iznenađenje. Može dobro da se kombinuje, prikriva svaki višak koji smo nabacili a smeta nam, i nosiva je od jutra do večeri. Pardon – kasnog poslepodneva kad se sve zatvara. Posle toga slobodno možemo da nastavimo da je nosimo i po kući – umesto ćebeta.

Pogledajte neke od popularnih modela i boja koje smo našli u prodavnicama:

H&M – 2.999 dinara

Foto: hm.com

Zara – 4.990 dinara

Foto: zara.com

Stradivarius – 3.990 dinara

Foto: stradivarius.com

Bershka – 2.590 dinara

Foto: bershka.com

Massimo Dutti – 12.990 dinara

Foto: massimodutti.com

Orsay – 4.999

Foto: orsay.com

Lidl – 14.999

Foto: lidl.rs

 

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram