Kaput Dunje Jovanić – lep kao sunčani dan na Azurnoj obali

Foto: Instagram/imfashionbabe

Dosta nam je sivila na nebu i mračnih aufita koji ovih dana dominiraju ulicama. Hvala Dunji što nas je podsetila kako izgleda jesen u boji.

Dunja Jovanić,  jedna od naših najuspešnijih modnih blogerki i influenserki ima više od 262.000 pratilaca na Instagramu. Za naš portal je početkom sezone otkrila u šta ove jeseni treba investirati.

„Trenutna situacija je takva da smatram da ne treba mnogo trošiti na modu. Dobra torba i kvalitetne čizme su nešto u šta bih uvek uložila jer, ako ih mudro izaberete, trajaće vam više od jedne sezone.

Bajker čizme su i dalje in, kao i razne varijante gumenih čizama. Ja lično na jesen najradije nosim zemljane tonove, od nude-kaki boje do oker, braon, pa čak i narandžaste“, rekla nam je Dunja. Jedan od efektnih komada iz svog garderobera koji je pokazala na Instagramu je baš to o čemu je pričala – kvalitetan kaput, ali ono što prvo privuče pažnju je jarko žuta boja koja asocira na sunce i tople dane u nekom idiličnom morskom mestu. Dunja na ovoj fotki nosi kaput Mona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Koliko je divno odvažno kombinovati jake boje! Da li biste se vi kao Dunja Jovanić usudili da uz ovakav kaput kombinujete ciklama mini suknju, torbicu u istoj nijansi i srebrne čizme? Tek kad vidimo na nekom drugom kako to izgleda, shvatamo koliko su boje važne u razbijanju sive svakodnevice. Važno je samo – pustiti se.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram